Geef u hier op voor een cursus detectie voor honden

28 augustus 2018

Posted in Coaching en Workshops

Heeft u een hond die graag actief bezig is en vindt u het leuk om iets nieuws te leren met uw hond? Dan is de cursus detectie voor honden waarschijnlijk ideaal voor u. Wij bieden de cursus detectie voor honden al sinds jaar en dag aan en wij merken dat deze cursus heel goed bevalt. Heel veel mensen hebben zich reeds opgegeven voor deze cursus detectie voor honden en wij hopen dat wij u ook een keer zouden mogen verwelkomen. Wij doen er namelijk alles aan om uw hond zo goed mogelijk te trainen. Wat zullen wij uw hond tijdens de cursus detectie voor honden allemaal leren? Dat willen wij u in deze korte tekst graag uitleggen. Ten eerste is het zo dat u moet bepalen welke specifieke geur u uw hond wilt leren herkennen. Het kan zijn dat u dit puur voor het plezier doet, denk hierbij dat u de cursus detectie voor honden gaat volgen omdat u uw hond thee wilt kunnen laten opsporen, maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld uw hond te trainen op de geur van wiet. Uw hond zal meteen aanslaan wanneer hij deze geur herkent. Wij hebben al heel veel mensen mogen helpen die deze cursus detectie voor honden wilden ondergaan omdat zij hun hond een specifieke geur wilden laten herkennen. Mocht u daarom graag een keer met ons in zee willen gaan, dan hopen wij dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Wij doen er alles aan om u een goede cursus detectie voor honden aan te bieden en vandaar dat wij ook altijd werken met mensen die hart voor de zaak hebben. Wij hebben heel veel verstand van honden en hebben bovendien de juiste papieren in huis om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de cursus detectie voor honden. Wij hopen daarom ook dat u zich snel een keer bij ons wilt komen opgeven. U kunt dit doen via onze site Service4dogs.nl.

Wat mag u verwachten van de cursus detectie voor honden?

Wanneer u bij ons een cursus detectie voor honden komt volgen, zult u in kleine groepjes les krijgen. Omdat het niet is toegestaan om honden in dezelfde ruimte te laten verblijven die niet aan de cursus deelnemen, is deze cursus detectie voor honden ook heel erg geschikt voor honden die niet met andere honden samen willen zijn. Mocht u priveles willen ontvangen, dan is dat ook altijd mogelijk. Wij bieden de cursus detectie voor honden namelijk ook individueel aan. Zo kunt u zich volkomen richten op uw hond en u kunt er zeker van zijn dat wij uw hond heel goed zullen trainen. Wilt u graag een keer komen kijken bij onze cursus detectie voor honden, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Wij vinden het altijd leuk om u te laten zien hoe wij te werk gaan en uiteraard mag u ook altijd vragen stellen tijdens een dergelijke kennismaking. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken.

Schrijf u vandaag nog in via onze site

Wanneer u al op korte termijn zou willen beginnen bij Service4dogs, dan hopen wij dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Wij doen er namelijk graag alles aan om:

  • u zo snel mogelijk te kunnen laten beginnen
  • om uw hond zo goed mogelijk te trainen
  • om voor een goede prijs van uw hond een detectiehond te maken

Mocht u nog vragen hebben, kijk dan even op onze site of neem even contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn