iCarsoft uitleesapparatuur

26 september 2018

Posted in Auto's en Motoren

Met de uitleesapparatuur van iCarsoft wordt het u erg makkelijk gemaakt uw auto zelf uit te lezen. De iCarsoft uitleesapparatuur is een OBD uitleesapparaat, waarmee elke module die aanwezig is in uw auto kan worden uitgelezen. Dit merk onderscheid zich daarmee van andere merken diagnoseapparatuur. Die kunnen vaak alleen de motor uitlezen. OBD warenhuis kiest er dan ook niet voor niets voor om dit kwalitatief hoogwaardige product aan te bieden via de website obdwarenhuis.nl. Er is een iCarsoft voor vele automerken te verkrijgen en er is er dus ook één voor u. Problemen met uw ABS of wellicht met uw airbag worden moeiteloos gedetecteerd en gediagnostiseerd door dit apparaat. Het unieke aan iCarsoft is dat ook oudere modellen ondersteund worden, bijvoorbeeld benzine auto’s van voor 2001 en dieselauto’s van voor 2004. En mocht er onverhoopt toch geen apparaat voor uw merk auto beschikbaar zijn, dan heeft OBD warenhuis voor u vast een alternatief.

Welke soorten iCarsoft producten zijn er

Het merk iCarsoft staat bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook om diversiteit. Zo zijn er naast de uitleesapparaten voor diverse merken auto’s ook de volgende producten verkrijgbaar:

  • Wifi scanneer
  • Bluetooth scanner
  • OBD3
  • Universele OBD2 scantool
  • En nog veel meer

Als officieel dealer in Nederland en België van dit merk is OBD warenhuis voor u de aangewezen leverancier van de apparaten van iCarsoft. De apparatuur van dit merk is dan ook erg veelzijdig en dat in een handzaam formaat en met eenvoudige bediening. Maar waar het u als autobezitter natuurlijk het meeste om gaat is of er een diagnose kan worden gesteld voor uw prangende vraag of probleem. De OBD apparaten van iCarsoft kennen twee generaties. Beide zijn nog steeds in productie, maar bij generatie 2 is het ontwerp iets aangepast en zijn enkele functionaliteiten toegevoegd. Zo kan dit apparaat onder andere:

  • De stuurhoeksensor kalibreren
  • EPB/SBC ondersteunen
  • Een servicereset uitvoeren
  • Een oliereset uitvoeren

En verder zijn alle functionaliteiten van de eerste iCarsoft generatie behouden, dus foutcodes van de airconditioning, airbags, ABS, transmissie, motormanagement en het TPMS bandenspanningssysteem. Al deze en nog vele andere functionaliteiten zijn beschikbaar in dit handzame apparaat. Zoals gezegd zijn de apparaten gemaakt voor uitlezen van diverse merken auto’s, maar iCarsoft biedt ook universele diagnoseapparaten aan. Op de website van OBD warenhuis kunt u hier alles over teruglezen.

Waarvoor kunt u nog meer terecht

De webshop die u op www.obdwarenhuis.nl aantreft is eenvoudig te gebruiken en overzichtelijk ingedeeld. Alle apparatuur staat gegroepeerd op automerk, maar is ook te selecteren op merk uitleesapparatuur. Ook zijn er op deze website van meerdere merken auto’s OBD foutcodelijsten beschikbaar. Dit helpt u in uw onderzoek en het stellen van de juiste diagnose. Het voordeel van OBD warenhuis is daarnaast dat er nog veel meer te verkrijgen is. Denkt u bijvoorbeeld aan diverse soorten kabels en interfacekabels. Verschillende OBD onderdelen en handleidingen. De site is bestemd voor zowel particulieren als zakelijke afnemers. U bent er dus van verzekerd dat u te maken heeft met apparatuur dat de professionals zelf ook gebruiken. Komt u er ondanks alle geboden informatie en de ruime keuze op de website niet uit, dan is de klantenservice altijd bereid om u hartelijk te woord te staan en u te helpen met het vinden van de apparatuur die u zoekt. Deze mensen hebben verstand van zaken en zijn op de hoogte van alle informatie die u nodig zou kunnen hebben over de iCarsoft uitleesapparatuur. Bijkomende voordelen zijn dat OBD warenhuis altijd scherpe prijzen hanteerd. De levering is gratis en uw bestelling wordt altijd de eerst volgende werkdag verwerkt, waardoor u uw bestelling snel in huis heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn