Ons webbureau in Nijmegen helpt u graag op weg!

24 september 2018

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Een website bouwen is niet voor iedereen weggelegd. Wat weet u nu eigenlijk van coderen en programmeren? Woont u in Gelderland en wilt u om wat voor doeleinde dan ook een eigen site maken? Schakel dan Monkey Vision in. Want dit webbureau in Nijmegen is van alle markten thuis. Zo bouwen wij als webbureau in Nijmegen diverse sites voor kleine ondernemingen met al dan niet een digitale webwinkel ingebouwd. Ook voor grotere instellingen en commerciële bedrijven staan wij klaar om geheel naar hun wensen een site in elkaar te zetten die vervolgens goed en eenvoudig te onderhouden is door de systeembeheerder. Misschien zet u er een heel marketingteam op die producten aanpassen en toevoegen en er voor zorgen dat de site, kortom, uw bedrijf goed zichtbaar en vindbaar is via de zoekmachines. Vooral via Google zal dit zorgen voor een groei aan bezoekers, dus aan potentiële klanten. Maar de basis is altijd weer een goede site en dat is waar ons webbureau in Nijmegen om de hoek komt kijken. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Wilt u alvast enkele voorbeelden zien van websites die wij in het verleden hebben gebouwd? Kijk dan vooral ook even op onze eigen site. Dat geeft u trouwens direct een goed voorbeeld want ook in de bouw, vindbaarheid en onderhoud van de site van ons webbureau in Nijmegen hebben wij vanzelfsprekend erg veel tijd gestoken. Kijkt u maar eens op monkeyvision.nl en laat de functionaliteit, het gebruiksgemak en de visuele weergave u overtuigen om eens in contact te treden met dit webbureau in Nijmegen.

Een site geheel op maat dankzij het webbureau in Nijmegen

Een eigen website bouwen is nog een hele klus. U wilt dit liever uitbesteden aan een webbureau in Nijmegen dat betaalbaar is en dat zijn werk naar behoren doet. Wij werken namelijk niet met verborgen kosten. Wij stellen naar aanleiding van het gesprek met u een offerte op. Gaat u daar akkoord mee? Dan weet u ook direct wat de prijs is. Zo kan dit webbureau in Nijmegen al een site bouwen vanaf 450 euro. Dat is echt een koopje dus we raden het u echt met klem aan om een offerte aan te vragen, die is immers vrijblijvend!

  • Nadat dit webbureau in Nijmegen een site heeft gebouwd kunt u eenvoudig filmpjes, teksten, afbeeldingen en pagina’s toevoegen en beheren,
  • Wij zorgen er direct voor dat de site hoog vindbaar is in Google. Wij weten als geen ander hoe belangrijk zoekmachineoptimalisatie is in deze tijden,
  • Ook wij maken regelmatig gebruik van WordPress, een handzaam systeem waarmee u samen met ons de site in de toekomst kunt blijven optimaliseren,
  • En natuurlijk zorgen we daarnaast voor een responsive systeem. Dat wil zeggen dat de site keurig wordt weergegeven op grotere beeldschermen zoals op laptops en pc’s maar ook op tablets en smartphones.

U leest het, laat dit webbureau in Nijmegen voor u aan de gang gaan en profiteer al binnen enkele weken van een uitstekend draaiende site!

Ook voor het onderhoud kunt u op ons blijven steunen

Want na het bouwen van uw unieke site zullen updates en upgrades uitgevoerd moeten worden. U wilt waarschijnlijk ook de optie tot back-ups hebben want u weet maar nooit wat er kan gebeuren. Afijn, maak een vrijblijvende afspraak of vraag naar meer informatie door ons te bellen of te mailen. U kunt ons tevens volgen op de sociale media zodat u geen enkel project meer van ons hoeft te missen. Wellicht zien we u daarom binnenkort op Facebook, Instagram of Twitter!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn