Inbouwspots bestellen? Het is eenvoudiger dan u denkt

9 juni 2017

Posted in Woning en Tuin

Bent u onlangs verhuisd en zoekt u nog mooie inbouwspots voor in de keuken of badkamer? Of is het de hoogste tijd dat u deze kamers van uw huis eens onder handen neemt? Wat de reden dan ook mag zijn om inbouwspots te kopen, bij ons op pretmetled.nl bent u aan het juiste adres. We bieden inbouwspots tegen een zeer schappelijke prijs aan, ook al zeggen we het zelf. Naast inbouwspots kunt u op het gebied van led verlichting erg veel verschillende lampen bestellen. Van bouwlampen tot aan gehele buizen ter vervanging van de milieuvervuilende tl-buizen, bij ons zit u op rozen. In deze tekst willen we ons graag even focussen op onze selectie aan inbouwspots. Want dat zijn er nogal wat dus u hebt nog heel wat uit te zoeken. Zo verschillen de inbouwspots onderling enorm qua design. We hebben geschakelde spotjes en spotjes die de halogeenlamp vervangen door extra warm wit licht. Tevens verwisselbaar voor de GU10 spot. En wat dacht u van inbouwspots die ook nog eens dimbaar zijn? Er is een bijzondere techniek voor nodig om lichten te dimmen en dat geldt al helemaal voor led verlichting. U hebt het juiste merk nodig omdat het anders kan gaan knipperen, haperen en ruizen. Uiteraard verkopen we ook dergelijke dimmers zodat u aan de eettafel het licht kunt dimmen als u bijvoorbeeld een romantisch dinertje geeft.

Vandaag nog al uw inbouwspots online bestellen

Hebt u al een keuze kunnen maken? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag eerst bij uzelf af welk design u wenst. Verklein daarmee uw zoekgebied door uw favoriete modellen op uw digitale verlanglijstje te plaatsen. Het is daarom verstandig om van te voren een account aan te maken. Mocht u in de toekomst nog extra lampen of accessoires willen bestellen, dan hebt u als extra voordeel dat niet weer al uw gegevens hoeft in te vullen. Het prettige aan online bestellen is natuurlijk het feit dat u dat thuis kunt doen wanneer u maar wilt. Nadat u uw keuze hebt gemaakt kunt u de bestelling gelijk afronden door te betalen via een online betaalservice. Denk daarbij aan PayPal, iDEAL of uw credit card. Mocht u vragen hebben over het installeren en monteren van inbouwspots dan kunt u snel contact opnemen met de klantenservice:

  • Bel hen tijdens kantooruren even op,
  • Stuur een e-mail met daarin al uw prangende vragen,
  • Of spreek een collega aan via de chatfuntie.

Overigens kunt u de inbouwspots ook als onderdelen bestellen. U kunt bijvoorbeeld losse armaturen kopen, lampjes, montagedraad en natuurlijk het bijbehorende schakelmateriaal apart bestellen.

Kijkt u ook even bij onze overige producten?

Naast de inbouwspots verkopen we aldus een keur aan led verlichting. U kunt op grote schaal inkopen doen, bijvoorbeeld als u aannemer bent en een aantal huizen bouwt. Dan wilt u op een duurzame manier te werk gaan. Kies dan ook voor led verlichting, want dat is vele malen duurzamer en beter voor het milieu dan halogeenlampen, laat staan gloeilampen. Als u zakelijk klant bij ons wilt worden dan kunt u daar via de website meer over te weten komen. Wist u trouwens dat u op alle bestellingen, hoe klein of groot ze dan ook mogen zijn, nooit extra bezorgkosten hoeft te betalen? En u krijgt niet 14 dagen retourrecht zoals dat gebruikelijk is bij webwinkels, maar 30 dagen. En uiteraard zijn al onze afgebeelde producten uit voorraad leverbaar. Mocht u daarom vandaag voor 17.00 uur hebben besteld, dan bezorgen we uw producten de volgende werkdag al bij u thuis. Lees ook : LED inbouwspots Dimbaar, Kwaliteit & Scherpe Prijzen!!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn