Niet meer buitengesloten dankzij de sleutelservice

15 april 2017

Posted in Woning en Tuin

Een aantal weken geleden wilde ik een rondje gaan hardlopen toen ik iets deed waar ik al sinds het begin dat ik in mijn huis was ingetrokken bang voor was: ik trok de deur achter me dicht met de sleutel aan de binnenkant er nog in. Ik woon inmiddels al meerdere jaren in dit huis en het is al die tijd goed gegaan, maar het was toch wel iets dat altijd in mijn achterhoofd bleef rondspoken. Want je kunt nog zoveel reservesleutels bij de buren achterlaten, met de sleutel nog in de deur heb je daar helemaal niets aan. Daar stond ik dan in mijn hardloopkleding en al mijn belangrijke spullen nog in huis. Om het allemaal nog erger te maken had ik die dag ook nog eens een grote deadline voor mijn werk. Ik wilde een snel rondje hardlopen om even pauze te nemen, maar het zag er nu naar uit dat dat een stuk langer ging duren. Gelukkig had ik wel mijn telefoon bij me en een snel rondje op Google bracht me bij het bedrijf 5 Star sleutelservice.

  • Klantgericht
  • Uitstekende 24-uurs sleutelservice
  • Snel ter plaatse

Op de website beloven ze klantgerichtheid en dat zij snel ter plaatse zijn. En gelukkig was dit inderdaad het geval met de sleutelservice. Nadat ik telefonisch contact met ze zocht stonden ze zeer snel naast mij voor mijn voordeur.

Het probleem snel opgelost met de sleutelservice

Het is heel erg gemakkelijk om contact op te nemen met 5 Star sleutelservice en ze wisten me zelfs weer een beetje te kalmeren. Ik ben niet zo heel erg goed in dit soort, voor mij, zeer stressvolle situaties. Ook al was ik al van plan om even naar buiten te gaan, op het moment dat ik niet meer naar binnen kon, kon ik aan niets anders meer denken dan dat ik naar binnen wilde. De medewerker van de 5 Star sleutelservice ging bij aankomst meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat ik zo snel mogelijk mijn huis weer in kon. En ik moet zeggen dat zij inderdaad erg klantgericht zijn. Bij het plaatsen van het slot, wat ik toen door een ander bedrijf liet doen, werd ik eigenlijk vrij onbeschoft geholpen, maar daar was nu helemaal geen sprake van en dat maakte het allemaal net een stukje beter. Daarna ging de man ook heel erg efficiƫnt aan de slag. Voordat ik het wist stond ik met mijn nieuwe sleutel in de hand aan de juiste kant van mijn deur!

Erg tevreden over de service

Het zal je misschien wel duidelijk zijn dat ik erg tevreden ben over de service van de https://www.5starsleutelservice.nl/. Niet alleen werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, ook stond de reparateur binnen korte tijd voor de deur en had hij het probleem zo opgelost. Inmiddels ben ik een wijze les rijker en zal ik niet snel meer mijn sleutel achter laten. Ik heb mezelf inmiddels ook afgeleerd om de sleutel in het slot te houden. Ik heb op aanraden van de reparateur een spijker naast de deur geslagen en hier hangt mijn sleutel met een touwtje aan. Zo kan ik het altijd zien als ik de deur uitga en mocht ik per ongeluk de deur zonder de sleutel in mijn hand weer achter me dichttrekken dan heb ik in ieder geval de kans om een reservesleutel te halen bij een van mijn buren. Het was fijn dat de sleutelservice reparateur me ook meerdere tips gaf hoe ik dit in de toekomst kon voorkomen. Dit heeft mij zeker een hele hoop geholpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn