Inbouwspots

26 maart 2017

Posted in Woning en Tuin

Als je bezig gaat met de verlichting van je woning, dan kun je kiezen uit veel verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor inbouwspots, maar ook voor staande lampen, hanglampen of muurlampen, om maar wat voorbeelden te noemen. Waar kun je nu het best voor kiezen? Allemaal geven ze natuurlijk prima licht, dat is het punt niet. Maar het is wel zo dat de verschillende soorten hun eigen voor- en nadelen hebben. Waarom nu kiezen voor inbouwspots en niet voor andere verlichtingsvarianten? Als je kiest voor een hanglamp dan heb je altijd het punt dat deze in de weg kan zitten. Op het moment dat je de eettafel verplaatst moet je ook de hanglamp op een andere plek gaan ophangen en dat kan lastig zijn. Met muurlampen is het nadeel dat ze ruimte in beslag nemen waar je ook bijvoorbeeld een kast neer had kunnen zetten of een schilderij op had kunnen hangen. En staande lampen kunnen nogal eens in de weg staan. Bovendien zijn het allemaal ook objecten waar stof op komt te liggen. Ook is het zo dat ze allemaal maar op één plek in de ruimte voor licht zorgen. Met inbouwspots heb je van al deze punten geen last:

  • ze zitten weggewerkt in het plafond en zitten daardoor niet in de weg
  • ze verzamelen geen stof, dus je hoeft ze niet af te stoffen
  • je kunt ze verspreiden over het hele plafond, voor een regelmatige lichtspreiding
  • Bekijk ook LED Inbouwspots, Dimbaar v.a. €14,95

Inbouwspots voor iedere ruimte

Er zitten dus genoeg voordelen aan het gebruik van inbouwspots en dan hebben we nog niet eens alles benoemd. Een ander groot pluspunt is bijvoorbeeld dat deze in iedere ruimte gebruikt kunnen worden. Of je nu voor de keuken, de woonkamer of de badkamer op zoek bent, er is altijd wel een geschikte variant te vinden. Want het is namelijk wel zo dat er verschillende soorten inbouwspots te krijgen zijn en dat niet iedere soort voor iedere ruimte geschikt is. Zo moet je er in de badkamer om denken dat je kiest voor een spatwaterdichte variant, zodat douchewater niet voor kortsluiting kan zorgen. Daarnaast is het ook nog zo dat er varianten verkrijgbaar zijn die je kunt dimmen. Zo kun je bijvoorbeeld in je woonkamer voor een aangename sfeer zorgen door even aan de dimmer te draaien, terwijl je op andere momenten wel fel licht hebt zodat je bijvoorbeeld prettig een boek kunt lezen. Voor in de keuken en de werkkamer is het natuurlijk ook wel zo fijn om inbouwspots te hebben die fel licht geven, zodat je goed kunt zien wat je aan het doen bent. Door de grote verscheidenheid die er te krijgen is, kun je voor iedere kamer en zelfs voor ieder gedeelte van de kamer, kiezen voor de variant die daar het best bij past.

Ruime keus bij PretMetLed.nl

Lijken inbouwspots jou ook de juiste keus voor jouw woning, dan ben je bij PretMetLed.nl helemaal aan het juiste adres. Zij bieden namelijk een zeer ruime keus aan armaturen en lampjes om dergelijke verlichting bij jou thuis aan te kunnen leggen. Uiteraard vind je bij hen Led-lampjes voor in de inbouwspots, dat geeft hun naam al duidelijk aan. Het voordeel hiervan is dat deze weinig energie verbruiken, waardoor je energierekening zeker wat lager uit zal vallen. Wel zo fijn voor je portemonnee en voor het milieu! Daarnaast kun je bij hen ook alle andere zaken vinden die je nodig hebt voor de aanleg van de verlichting, zoals schakelmateriaal, dimmers en montagedraad. Wil jij in jouw huis graag inbouwspots plaatsen, dan is PretMetLed.nl de zaak waar je alles aan kunt schaffen wat je voor de aanleg ervan nodig hebt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn