Altijd de perfecte lichtinval met duo rolgordijnen!

18 maart 2017

Posted in Woning en Tuin

Rolgordijnen zijn erg handig in huis. Ze nemen weinig ruimte in en zijn gemakkelijk in het gebruik. Bovendien zijn ze vaak voordelen en zorgen ze voor een strakke look. Een nadeel van zulke uitrolbare gordijnen is echter dat ze vaak weinig keuze laten over de lichtinval. Ze kunnen natuurlijk helemaal open en helemaal dicht, maar ook deels open of dicht. Het enige effect dat hiermee bereikt wordt, is echter dat er gewoon een kleiner lichtvak ontstaat. De lichtinval wordt er niet geleidelijk mee verdeeld, terwijl dat eigenlijk het mooiste en meest natuurlijke effect oplevert. Gelukkig zijn er vandaag de dag ook duo rolgordijnen verkrijgbaar. Duo rolgordijnen bestaan uit verschillende repen polyester, die afwisselend ondoorzichtig en transparant zijn. Deze zijn heel precies in te stellen, voor mooi verdeeld licht. Ze kunnen bovendien helemaal open en helemaal dicht. Zo bieden ze de voordelen van rolgordijnen, maar dan met een mooiere lichtinval. Wie graag wil dat de kamer in kwestie helemaal verduisterd kan worden, kan ook kiezen voor duo rolgordijnen. Het is namelijk ook mogelijk om duo rolgordijnen te kiezen waarbij de ondoorzichtige banen gemaakt zijn van verduisterende stof, die helemaal geen licht doorlaat. Deze zijn ideaal voor huizen die omringd zijn door straatlantaarns, maar ook voor mensen die overdag slapen. Heeft u bijvoorbeeld vaak nachtdiensten of werkt u laat? Of heeft u een kindje dat nog middagdutjes doet? Dan zijn zulke duo rolgordijnen voor de ideale keuze. Duo rolgordijnen staan ook wel bekend onder de naam roljaloezieën en door de structuur met banen en de instelbare lichtinval hebben ze ook veel van jaloezieën weg. Maar omdat deze bijzondere rolgordijnen gemaakt zijn van textiel in plaats van dunne metalen stroken, geven ze een veel sfeervoller effect. Ze staan ook wel bekend als zebra gordijnen en ook dat is wel een treffende naam, al is er niet zo’n sterk kleurcontrast tussen de ondoorzichtige en transparante banen. Wilt u ook graag zulke mooie en handige rolgordijnen aanschaffen, maar hier niet teveel voor betalen? Dan kunt u ze het beste online bestellen. Een specialist in duo rolgordijnen is bijvoorbeeld de webshop www.gordijnen.nl. Deze link brengt u direct naar hun pagina over duo rolgordijnen, waar u meer te weten kunt komen over de kleuren en maten: https://www.gordijnen.nl/soorten/duo-rolgordijnen. Wilt u liever eerst meer informatie over deze webshop zelf? Dan kunt u ook nog even verder lezen in dit artikel. Hieronder hebben we namelijk de belangrijkste feitjes over duo rolgordijnen online kopen bij deze webshop overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

De voordelen van online duo rolgordijnen kopen op een rijtje

Wilt u nieuwe gordijnen, maar wilt u hier niet teveel tijd en geld aan besteden? Dan is online rolgordijnen kopen de ideale oplossing voor u! Als u dit doet bij de webshop www.gordijnen.nl, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • ruim assortiment om uit te kiezen
  • snelle bezorging van de producten
  • uitstekende klantenservice
  • gratis verzending vanaf 100 euro
  • mogelijkheid tot maatwerk en montage

Online rolgordijnen bestellen gemakkelijk gemaakt

Wilt u snel nieuwe gordijnen? Dan bent u bij www.gordijnen.nl aan het juiste adres! Snuffel vanuit uw luie stoel in hun ruime assortiment en kies uit de vele soorten, maten en kleuren die beschikbaar zijn. Uw bestelling wordt snel verwerkt en verzonden. Overschrijdt deze de 100 euro, dan gebeurt dit ook nog eens geheel gratis! Bij de goed bereikbare klantenservice kunt u met al uw vragen over gordijnen terecht. Hebben uw ramen afwijkende maten of wilt u een perfect resultaat? Dan kunt u ook gordijnen op maat laten maken en laten monteren door deze gordijnenspecialist. Wel zo gemakkelijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn