Zoek niet langer naar een betrouwbare makelaar in Tilburg

14 maart 2017

Posted in Woning en Tuin

U wilt graag naar Tilburg verhuizen. Een verstandige keuze! Maar hebt u al een makelaar in Tilburg in de arm genomen? Zo niet dan hopen we dat u eens bij Becx Makelaardij kijkt want hier vindt u zeer waarschijnlijk niet alleen de perfecte makelaar in Tilburg maar tevens het huis van uw dromen. Of u nu in het centrum van deze stad wilt gaan wonen of liever in een wat rustigere buitenwijk, we bieden het allemaal aan. Overigens kunt u niet alleen onze makelaar in Tilburg gebruiken als u daadwerkelijk in Tilburg wilt gaan wonen, want we hebben ook een keur aan woningen in ons aanbod in omliggende steden en dorpen zoals:

  • Diessen,
  • Goirle
  • En Udenhout.

Een huis kopen is nog een heel gedoe. Zo moet u eerst een bank zien te vinden die u de hypotheek wil verstrekken zodat u de woning kunt kopen. U moet een goed bod uitbrengen en u hebt een notaris nodig om de koop te sluiten. We kunnen u van alle gemakken voorzien omdat we een ervaren bedrijf. We willen u daarom als makelaar in Tilburg niet alleen helpen bij de onderhandelingen maar ook bij het vinden van een notaris en hypotheek. We zijn een totaalbedrijf en helpen u vanaf het eerste bod tot de uiteindelijke verkoop.

Hebt u nog vragen aan deze makelaar in Tilburg?

We hebben het tot nu toe voornamelijk gehad over de koop van een woning bij onze makelaar in Tilburg. Wist u dat u ook huizen kunt huren in Tilburg dankzij Becx? En dat is wel zo prettig als u een laag inkomen hebt. Misschien wilt u als student met een aantal vrienden een huis huren voor de komende vier à vijf jaar. Tilburg is namelijk een universiteitsstad en als u liever niet op de drukke en erg studentikoze campus wilt wonen, dan bent u bij onze makelaar in Tilburg aan het juiste adres. Maar de meeste mensen die een huis willen huren zijn uiteraard geen studenten. Misschien hebt u een wat laag inkomen. Niets om u voor te schamen! Maar huren is dan wel wat onze makelaar in Tilburg u zult aanraden. Want met een huurwoning hebt u veel minder zorgen en lasten. U betaalt een vast bedrag per maand en daar zijn alle extra kosten zoals gas, water, licht en afvalstoffenheffing al bij inbegrepen. Een huis kopen is ideaal als u er lange tijd wilt wonen. Maar wilt u die weg belopen? Het is natuurlijk aan u om de knoop door te hakken. Maar weet in ieder geval dat we u hier graag bij helpen. Ook in dit geval raden we van harte aan om een afspraak te maken met de makelaar in Tilburg. Mocht u overigens niets in dit aanbod zien dan kunt u een week later nog eens terugkomen op de site. Want we updaten onze site regelmatig!

U kunt zowel kopen als verkopen bij Becx

U kunt aldus huren en kopen bij deze makelaar in Tilburg. Maar natuurlijk helpen we u ook bij de verkoop van uw woning in Tilburg en omringende plaatsen. Dus als u wilt verhuizen dan is het zaak om eerst uw eigen huis te verkopen. Dat is wel zo prettig want u loopt anders tegen een dubbele hypotheek aan. Het geld dat u krijgt voor de verkoop kunt u gebruiken om te investeren in een nieuwe woning. Het moet dan eerst door onze taxateur worden getaxeerd. We stellen graag een advertentie voor u op en kunnen rondleidingen door het huis organiseren en met de makelaar van geïnteresseerden bemiddelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn