Je oude iPad verkopen? Surf dan naar 123verkopen.nl

14 april 2021

Posted in Smartphone en Tablet

Indien je een iPad in je bezit hebt, dan ben je een gezegend mens. Als je er 2 hebt, dan is er wellicht sprake van overbodige luxe. Als de ene nieuwer is dan de andere en dus ook meer geavanceerd, sneller en meer functies heeft, dan heb je de oude niet meer nodig. Om zo’n duur apparaat stof laten verzamelen is ook zonde. En om een tweede iPad puur als reserve te bewaren is misschien wat overdreven. Je kunt er dan ook beter voor kiezen om je oude iPad te verkopen. Dit is heel gemakkelijk, want je kunt namelijk terecht op de site van 123verkopen.nl. Via deze site kun je snel een bod ontvangen en als je akkoord gaat, dan kun je je iPad snel verkopen. Dat is mooi, want iPads zijn dure apparaten. Dus je kunt de nieuwe vaak ook deels bekostigen met de opbrengst van de oude. De oude is vaak nog veel geld waard en als je een iPad niet verkoopt, dan laat je in principe gewoon geld liggen. Aangezien het bij de nieuwe modellen gaat om honderden euro’s, is dat natuurlijk zonde. Daar komt bij dat de waarde van vandaag niet gelijkstaat aan de waarde van morgen. Hoe langer je wacht met je iPad verkopen, des te lager de opbrengst zal zijn. Dus als je maximaal wilt profiteren van je oude iPad, dan moet je zo snel mogelijk je iPad verkopen. Als je nog geen nieuw model hebt, dan kun je het geld dat je voor je oude krijgt direct gebruiken om een nieuwe iPad te kopen. Aangezien de nieuwe nog weer duurder zal zijn dan de oude, is het geld goed te gebruiken. Mocht je je iPad willen verkopen en wil je er het liefste ook zo snel mogelijk vanaf zijn, dan kun je het beste kiezen voor de service van 123verkopen.nl. Je hebt dan geen gedoe met particulieren die onzinnige bedragen bieden of moeilijk gaan doen omdat ze zogenaamd een defect hebben gespot. Bij 123verkopen.nl krijg je altijd een eerlijk bod. Je kunt dat bod vastleggen, maar je kunt het ook variabel laten. Als je kiest voor de laatste optie, dan wordt je iPad na het opsturen nog eens goed nagekeken. Als alles in orde is, dan ontvang je het maximale bedrag. Dit is altijd hoger dan een vastgelegd bod. Maar het kan ook lager uitvallen als er toch meer aan mankeert dan je zelf had doorgegeven. Het bedrag kan daardoor lager uitvallen dan het vastgelegde bod. Het is dan ook aan jezelf om te beoordelen in welke staat je iPad verkeert. Kijk voor meer informatie gerust eens op 123verkopen.nl. 

Ga naar de site om direct je iPad te verkopen

Je kunt op ieder moment van de dag even naar de site van 123verkopen.nl surfen en de details van je iPad doorgeven. Denk qua details bijvoorbeeld aan: 

  • Het model
  • Geheugen 
  • Opslag capaciteit
  • Wifi en 3G of 4G

Verder kun je ook aangeven in welke staat het apparaat verkeerd. Op basis van al die informatie krijg je dan een bod.

Verkoop al je oude apparaten via 123verkopen.nl

Je kunt zoals gezegd je iPad verkopen via deze site, maar je kunt er ook andere apparaten verkopen zoals smartphones of laptops. 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn