Je zoekt kindercampings in Nederland?

2 oktober 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Je bent voor jou en je gezin aan het oriƫnteren op leuke campings, maar wilt omdat je kinderen hebt natuurlijk het liefst kunnen kiezen uit de leukste kindercampings in Nederland. kgc biedt deze optie op hun website. kgc (dit staat voor Karaktervolle Groene Campings) staat voor campings die in zeer groene omgevingen liggen. De kindercampings in Nederland die bij hen aangesloten zijn voldoen dus zowel aan de eisen van kgc als het feit dat ze geschikt zijn voor een verblijf met (kleine) kinderen. Om je als camping te mogen aansluiten bij kgc moet je aan een aantal eisen voldoen, namelijk:

  • De camping moet gelegen zijn in de natuur en/of vlakbij water
  • De camping moet kleinschalig van opzet zijn
  • De camping moet zich in Nederland bevinden
  • Ouderwetse gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan voorop

kgc vindt het heel belangrijk dat mensen gemakkelijk een groene camping kunnen vinden, vandaar dat ze begonnen zijn met het verzamelen van alleen de mooiste campings middenin de Hollandse natuur. En als je echt enkel kindercampings in Nederland zoekt kun je gebruik maken van hun handige zoekfunctie, waarmee je precies de opties selecteert die voor jou belangrijk zijn.

Kindercampings in Nederland aan het water

kgc selecteert zoals eerder gezegd campings grotendeels op basis van hun ligging in de natuur. Maar wellicht hebben jij en je gezin nog andere eisen. Als je echt op zoek bent naar kindercampings in Nederland, maar jullie houden ook erg van zwemmen, dan gebruik je op de website van kgc de handige zoekfunctie. Je vult gewoon in dat je het belangrijk vindt om faciliteiten voor kinderen te hebben en dat de camping aan het water gelegen moet zijn. Klik op ‘zoek!’ en kgc toont je alle campings die voldoen aan deze kenmerken. Daarnaast zijn ze natuurlijk allemaal gelegen in de natuur en voldoen ze bovendien aan de andere eisen van kgc op het gebied van gastvrijheid en een kleinschalige opzet. Verwacht dus geen kindercampings in Nederland te vinden met enorm veel plaatsen en dus bergen bezoekers. Alle campings op de website van kgc hebben een beperkt aanbod verblijfplaatsen en dus kun je met een gerust hart boeken zonder de camping verder te googlen. Je kunt er zeker van zijn dat je helemaal tot rust gaat komen op een van de campings van kgc!

Vakantie op een groene camping

Veel mensen zullen het erover eens zijn: Vakantie vieren doe je het liefst middenin de natuur. Om de drukte van alledag te vergeten gaan mensen vaak fietsen of wandelen, en als je tijdens je hele vakantie niets anders hoeft te doen dan te genieten van al het groen om je heen kom je helemaal tot rust. In de natuur maken mensen hun hoofd leeg en laten ze op voor de drukte die eraan komt als ze weer thuis zijn. Kindercampings in Nederland die middenin de natuur liggen zijn niet voor niets zo populair bij kgc! Ook kinderen komen namelijk helemaal tot rust op een camping in de natuur, en dat is wel zo prettig met de dagelijkse prikkels die ze normaal gesproken allemaal op zich afgevuurd krijgen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn