Welk bedrijf kan helpen met WiFi aanleggen?

3 oktober 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Dit jaar zijn wij met het bedrijf verplaatst naar een nieuw kantoor en zijn erg blij met de nieuwe ruimte. Wij huren een verdieping van een gebouw en werken nu vanuit mooie moderne locatie. Wij kwamen er al snel achter dat op sommige plaatsen het WiFi-signaal minder sterk was, maar dachten dat wij dit gemakkelijk zelf konden oplossen. Wij hadden versterkers geplaatst, maar die bleken niet goed te helpen. Uiteindelijk besloten wij om hulp te vragen aan een expert die kon helpen met WiFi aanleggen. Wij kwamen uit bij het bedrijf metawifi en zij vonden snel het problemen en hebben voor snel internet gezorgd. Voor veel bedrijven is het belangrijk om een sterk signaal te hebben en snel internet. Sinds wij vanuit ons nieuwe kantoor werken, hadden wij problemen met het internet en wij konden het probleem maar niet vinden. Wij zijn erg blij met het nieuwe kantoor, want het gebouw is erg mooi en modern en de locatie goed te bereiken, maar een goed signaal is erg belangrijk voor ons. Toen wij van het gebouw besloten te huren was er al WiFi aanwezig en was WiFi aanleggen niet nodig. Vanaf het begin waren er echter collega’s die problemen hadden met hun internetverbinding en hierdoor niet goed konden werken. Wij hadden een aantal dingen geprobeerd maar vonden het probleem maar niet, zelfs het plaatsen van versterkers hadden niet het gewenste effect. Voor ons leek opnieuw WiFi aanleggen de beste oplossing en hoopten een bedrijf te vinden die onze problemen konden oplossen. 

WiFi aanleggen door metawifi

Wij hadden een aantal bedrijven benaderd en gesproken en besloten dat metawifi de beste keuze was voor WiFi aanleggen. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het aanleggen van een professioneel WiFi-netwerk en hun handelwijze sprak ons direct aan. Dit bedrijf legt niet alleen het netwerk aan, maar doet van te voren een onderzoek en maakt een plan voor het netwerk. In een gesprek met dit bedrijf bespraken wij onze wensen en legden wij onze problemen uit. Zij gaven aan dat meer bedrijven problemen met hun WiFi hebben en dat zij al veel bedrijven geholpen hebben met professioneel WiFi aanleggen. Wij vonden de kosten voor het aanleggen goed en wilden het liefste zo snel mogelijk goed internet hebben op kantoor, gelukkig kon dit bedrijf bijna direct beginnen met het aanleggen van het netwerk. 

Onze problemen zijn verholpen

Een paar dagen later kwamen er medewerkers van metawifi bij ons langs om te starten met hun onderzoek. Zij gingen uitgebreid aan de slag voordat zij begonnen met WiFi aanleggen. Na het aanleggen deden zij zelfs een onderzoek om zeker te weten dat het signaal overal sterk was en dat het goed zou werken. Sinds metawifi bij ons langs is geweest hebben wij geen problemen meer met ons internet en is de snelheid zelfs veel beter dan voorheen. Wij zijn erg blij met de hulp van metawifi en raden dit bedrijf aan voor WiFi aanleggen.

  • Dit bedrijf heeft veel ervaring met het aanleggen van een netwerk
  • Dit bedrijf maakt een heel plan en doet onderzoek voordat zij beginnen
  • Zij konden al snel bij ons langskomen
  • Ons WiFi werkt weer goed en wij hebben geen problemen meer 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn