Kerstkaarten

2 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wil jij dit jaar eens andere kerstkaarten maken? Bekijk op de website Drukwerkdeal.nl de opties die zij opgeven voor het ontwerpen van deze kaarten. Je kan ze zelf stap voor stap vormgeven in het bestelmenu of gebruik maken van de al samengestelde kaarten. Hoe je dit ook doet, je maakt gebruik van de professionaliteit van deze drukkerij die onder meer in staat is creatieve ontwerpen te bedrukken in originele wenskaarten. Ga daarom gerust aan de slag met jouw ontwerp. Maak een ontwerpbestand gereed met jouw eigen hiervoor bestemde programma. Drukwerkdeal heeft een informatiesheet opgesteld met daarin de gegevens voor de eigenschappen voor de bestanden. Zo weet je welke afmetingen en resoluties jouw bestand moet hebben om deze zo optimaal mogelijk af te laten drukken. Dankzij deze hulp van Drukwerkdeal, kan jij professionele kerstkaarten maken. Een andere mogelijkheid is gebruik te maken van de ontwerptool. Mocht jouw ontwerpprogramma toch niet voldoen, dan gebruik je gewoon deze ontwerptool om toch je eigen ontwerp te creëren voor kerstkaarten maken. Wanneer je ontwerp gereed is, dan kan je aan de slag om jouw kaart zo feestelijk mogelijk te maken. Bekijk welke opties aansluiten bij jouw ontwerp, maar ook welke jouw creatie iets extra’s geven zodat deze met recht als kerstkaart verstuurd kunnen worden.

Feestelijke kerstkaarten maken

Bij kerst denk je toch aan feest. Met een bijzondere wens erop voor de feestdagen en het nieuwe jaar dat er aan gaat komen. Daarom dat extra aandacht wordt besteed bij kerstkaarten maken en daar horen ook speciale materialen bij. Natuurlijk is de boodschap belangrijk, maar met kerst wil je graag een sturen op mooi papier met een mooie glans of afwerking. Drukwerkdeal biedt voor kerstkaarten maken 300 grams sulfaatkarton maar ook het materiaal ice silver metallic. Beiden worden voorzien van een extra afwerking. Past een opvallende glans niet bij jouw ontwerp, dan is het matlaminaat ook een optie. Zo heeft jouw kaart wel een mooie beschermende laag, maar heeft het niet de extra glans. Wil je juist een sprankelende kaart versturen, dan is de ice silver metallic zeer geschikt. Deze glans is voorzien van een zilveren metallic gloed. Dit geeft ook een glamourachtige uitstraling, die juist een ontwerp iets extra’s kan geven. Deze gloed kan bepalend zijn voor de totale kerstkaart. Een ander voordeel van de afwerking, is dat de kleuren van het ontwerp goed intact blijven. Ze geven een extra beschermlaag over jouw ontwerp die zo essentieel is voor kerstkaarten maken.

Kies de ideale vormgeving

Hoewel het ontwerp en de uitstraling belangrijk is, speelt ook de vorm van de kaart een rol. Drukwerkdeal.nl heeft de volgende formaten beschikbaar gesteld voor kerstkaarten maken:

  • Vierkant ongevouwen, Carré Medium formaat van 148 bij 148 millimeter
  • Vierkant gevouwen, Carré Medium formaat van 148 bij 148 millimeter
  • Liggend A6 formaat, mat of glans op 300 grams sulfaatkarton
  • Liggend A5 formaat, dubbelgrote kerstkaart, ook op 300 grams sulfaatkarton

Dit zijn de uitvoeringen waarbij vervolgens al opties voor aangegeven worden voor het ontwerp. Heb je een eigen ontwerp, dan mag je ook de vormgeving verder selecteren. Je ziet meteen dat je hier meer keus hebt in het formaat en het materiaal. Maar als je niet al te veel tijd wilt besteden aan kerstkaarten maken via Drukwerkdeal, dan zijn de samengestelde opties van Drukwerkdeal perfect. Het is ook een goede manier om te oefenen. Wie weet ga jij volgend jaar zelf van begin tot eind kerstkaarten maken. Zeker met behulp van de uitstekende service van Drukwerkdeal.nl, wil jij geen kaarten meer in de winkel kopen, maar stuur jij je eigen creaties weg met de feestdagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn