Met het hele gezin in de schipholtaxi naar Schiphol

30 oktober 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij zijn deze zomer met het hele gezin op vakantie geweest naar Amerika. Daar hadden we een camper gehuurd en zouden we een maand gaan rondreizen. Met drie kinderen, waarvan één al hevig aan het puberen is en de anderen in de pre-puberfase zitten zag ik het niet zitten om met de trein naar Schiphol te gaan en we wilde de auto niet lang op Schiphol hoeven parkeren. Er zat niet anders op dan met de schipholtaxi naar Schiphol te gaan. Ik moet zeggen, prima geregeld.

De schipholtaxi is goed bevallen

Ik kan echt de schipholtaxi aan iedereen aanbevelen. Om meerdere redenen eigenlijk:

  • Geen stress met een heel gezin
  • Veel goedkoper dan elke andere optie
  • Voldoende ruimte voor alle bagage
  • Snel ter plekke
  • Geen gedoe met parkeren
  • Minimaal gesleep met koffers

Ik kan zo nog wel even doorgaan. Zeker als je met het hele gezin gaat dan is de schipholtaxi echt een uitkomst. Je bespreekt de taxi gewoon via goedkoopnaarschiphol en betaalt alleen een tarief voor de taxirit met deze taxi. Je betaalt dus niet per persoon. Het is vele malen goedkoper dan wanneer je met een reguliere taxi naar Schiphol gebracht moet worden, dus een schiphol taxi is absoluut een voordelige optie. Je geeft je postcode en huisnummer op, het aantal personen dat mee gaat en je krijgt de optie te zien voor de beschikbare taxi. In ons geval kwam de schipholtaxi met een taxibus voor 6 personen als beste optie uit de bus. Dit was mooi, want we mochten maar liefst 5 grote koffers en 5 kleine koffers mee, dus er was voldoende ruimte voor alle bagage.

Als relaxte ouders op vakantie

De kinderen zijn altijd door het dolle heen als we op vakantie gaan. Er is dan vaak al een week geen land meer met ze te bezeilen en mijn man en ik waren het erover eens dat de schipholtaxi ons de mogelijkheid gaf om de kinderen een beetje in toom te houden en ook gelijk met hen van het moment te genieten. De schipholtaxi was zo op plaats van bestemming, we zijn voor de vertrekhal afgezet door een alleraardigste chauffeur en we konden in no-time inchecken en door de douane, waar we konden wachten op de vlucht. Wat ons daarnaast ook een prettig gevoel gaf is dat we de rit naar huis ook meteen hebben kunnen boeken. Dit scheelde in de prijs en omdat we vrij zeker konden zijn van de vliegtijden hebben we de schipholtaxi dus ook maar meteen vastgelegd voor de dat gat we terug zouden komen. Dit is echt een zorg minder, want ook dan zit je met drie kinderen die redelijk hyper zijn. Niet alleen van de vlucht, maar ook vanwege het feit dat ze toch op weg zijn naar huis en naar vriendjes en vriendinnetjes en opa en oma om hun verhaal te vertellen. Daarnaast zijn wij na een lange vlucht als die van ons lichtelijk gesloopt en hadden we geen zin om dan ook nog eens hele einden te moeten zeulen met een koffer en de drukte van het openbaar vervoer in te gaan. Laat staan dat je met een pendelbus van parkeerplaats naar parkeerplaats moet om vervolgens op zoek te moeten gaan naar waar je ook al weer vier weken eerder je auto hebt geplaatst. De schipholtaxi heeft er voor ons dus uiteindelijk voor gezorgd dat de vakantie niet alleen relaxed is begonnen, maar dat het einde ook relaxed was. We kwamen best wel fris thuis en hadden nog energie om de koffers uit te pakken en met de kinderen gezamenlijk te eten. De schipholtaxi is dus ideaal.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn