Koop bij ons een deurbeslag met kerntrekbeveiliging

12 april 2016

Posted in Woning en Tuin

Misschien is het bij u thuis ook wel eens voorgekomen dat er is ingebroken. Inbrekers hebben namelijk veel methoden om binnen te komen, zelfs als u een goed slot op de deur heeft. Een methode om dit lastiger te maken is door het aanschaffen van een deurbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit zegt u misschien niet zoveel, dus hier volgt een korte uitleg van dit product. Zoals u vast wel weet bestaat de beveiliging van een deur vaak uit een cilinderslot. Hieromheen zit het deurbeslag met bijvoorbeeld hierop een deurklink. Inbrekers hebben echter een methode waarbij ze het slot uitboren en er vervolgens gemakkelijk uit kunnen trekken. Deze methode staat ook wel te boek als kerntrekken. Het product dat u bij ons kunt kopen is een deurbeslag met een kerntrekbeveiliging. Deze kerntrekbeveiliging zorgt er voor dat het niet meer mogelijk is om het slot uit te boren en deze er uit te trekken omdat een sterk metalen omhulsel wat op het deurbeslag zit er voor zorgt dat dit onmogelijk is. Op deze manier zorgt de kerntrekbeveiliging er dus voor dat inbrekers veel minder gemakkelijk bij u binnen kunnen komen. Een ander groot voordeel van deze kerntrekbeveiliging is dat het van buitenaf voor een ieder zichtbaar is dat het aanwezig is. Hierdoor heeft u al een eerste slag te pakken want vaak proberen inbrekers het niet eens als ze zien dat er een kerntrekbeveiliging aanwezig is op een deur. Hierdoor kunt u dus niet alleen voorkomen dat inbrekers binnenkomen maar voorkomt het zelfs vaak dat inbrekers het gaan proberen. Belangrijk is wel om in de gaten te houden dat u kiest voor een goede kerntrekbeveiliging. De kwaliteit hiervan kunt u herkennen aan het SKG keurmerk. Als u kiest voor iets minder dan een SKG 3* keurmerk dan kunt er niet op vertrouwen dat de kerntrekbeveiliging goed zijn werk zal doen. Daarom kunt u op onze website mr-beveiliging.nl alleen maar producten met dit keurmerk vinden zodat u er zeker van bent dat u en uw bezittingen veilig zijn. Wij gaan alleen voor kwaliteit en daarom kunt u er altijd op vertrouwen dat onze producten lang mee gaan en u zullen beschermen tegen inbrekers.

Kerntrekbeveiliging van verschillende merken

Handig aan onze website mr-beveiliging.nl is dat wij veel verschillende merken verkopen en daarom voor een ieder wat wils hebben. Vaak zit er bijvoorbeeld een verschil in uiterlijk en in maat tussen de diverse merken. Daarom hebben wij van zeer veel verschillende bekende merken een deurbeslag met kerntrekbeveiliging te koop. U kunt zelf kiezen welke u mooi vindt en welke goed past bij uw deur. Ook is de maat natuurlijk belangrijk. Wij hebben veel verschillende maten dus u kunt vast en zeker een product met kerntrekbeveiliging vinden dat past op uw deur. U kunt zelf eenvoudig de afstand van het hart van het krukgat en het cilindergat meten. Als u deze afstand weet kunt u kiezen voor een product met kerntrekbeveiliging dat past. Het is helaas soms wel nodig om nieuwe gaten in uw deur te boren omdat de boorgaten niet altijd overeenkomen met een voorgaand deurbeslag. Dit is niet een zeer ingewikkelde klus en veel mensen zullen dit eenvoudig zelf kunnen oplossen. Als u toch een eenvoudigere oplossing wilt dan hebben wij nog vele andere opties voor u. Kijk dan ook vooral eens rond op onze mooie website om te bekijken wat wij allemaal in de aanbieding hebben voor u. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u vragen hebt over de diverse producten of op zoek bent naar een specifiek product. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen, of die nou met of zonder kerntrekbeveiliging zijn. Het is misschien handig om te weten dat wij niet alleen sloten en deurbeslagen op voorraad hebben, maar u ook zeer veel andere beveiligingsartikelen kunnen aanbieden. Zo kunt u bij mr-beveiliging.nl ook terecht voor onder andere de volgende producten:

  • Draadloze alarmsystemen
  • Bedraad alarmsysteem
  • Insteeksloten
  • Securitystrips en securitybars
  • Rook- en hittemelders
  • Kluizen en camerasystemen

Zoals u hier boven kunt lezen kunnen wij u van alles bieden. Wij gaan uiteraard alleen voor de hoogste kwaliteit omdat wij beveiliging van uw huis of bedrijfspand uitermate serieus nemen. U kunt dan ook altijd rekenen op de producten die wij verkopen en wij zorgen er ook altijd voor dat u de juiste informatie krijgt om alles juist te installeren. Als u hier niet zeker over bent kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Uitstekende service en lage prijzen

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u het beste bij ons zaken zoals een deurbeslag met kerntrekbeveiliging kunt aanschaffen. Wij zorgen er bijvoorbeeld altijd voor dat de producten die mensen bij ons bestellen nog dezelfde dag de deur uit gaan indien ze voor 17:00 zijn besteld. Ook rekenen wij boven de zeventig euro geen verzendkosten en onder deze prijs zijn de verzendkosten zeer laag. Daarnaast krijgt u altijd veertien dagen bedenktijd en kunt u dus gemakkelijk en zonder opgaaf van reden de artikelen retourneren binnen deze periode. Daarnaast staan onze ervaren medewerkers alle werkdagen en zelfs op zaterdag klaar om uw vragen te beantwoorden. Bent u kortom op zoek naar de beste aanbieder van bijvoorbeeld artikelen met kerntrekbeveiliging, dan weet u nu dat u bij ons zeer goed terecht kunt. Wij helpen u graag bij het veilig maken en veilig houden van uw huis of bedrijfspand.Kerntrekbeveiliging

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn