Gezichtscreme voor de gevoelige huid met factor

28 april 2016

Posted in Webwinkels en Webshops

Bijna de gehele bevolking is verzot op zon. De een ligt graag uren te bakken op het strand, terwijl de ander blij is dat het niet regent. En al zou het regenen dan nog hebben we zonlicht nodig om op die manier genoeg vitamine D binnen te krijgen. Door de zon wordt ons cholesterol omgezet in vitamines, welke weer nodig zijn voor de juiste hoeveelheid calcium in het lichaam. Ook is vitamine D goed voor je weerstand en voor je spieren. Men kan extra vitaminen slikken maar vaak is het al genoeg om even in het zonnetje te zitten. Het klinkt heel goed om zo zonder extra moeite te doen toch alle benodigde vitaminen binnen te krijgen, echter er moet bij dit zonnen wel goed gelet worden op de huid. Bij Biocareonline.nl is er een groot aanbod aan gezichtscreme voor de gevoelige huid met beschermingsfactor. Deze gezichtscreme voor de gevoelige huid is uiteraard niet de enige is zijn soort, maar wel een van de weinige die voldoet aan alle eisen en wensen van het merendeel van de bevolking. Wanneer men in de zon gaat zitten zonder gezichtscreme voor de gevoelige huid blijkt al snel dat er een grote fout is begaan. Het komt niet heel zelden voor dat mensen grote rode bulten krijgen en hiermee direct naar de huisarts moeten. Deze verwijst de persoon in kwestie direct door naar de dermatoloog. De bulten zijn vaak in die tussentijd uitgegroeid tot nare open plekken, die de dermatoloog maar met moeite kan behandelen. Dit is uiteraard een overgevoelige reactie. De meeste mensen die gezichtscreme voor de gevoelige huid gebruiken, doen dit om veroudering van de huid tegen te gaan. Hier komen we laten op terug. Een andere reden waarom mensen kiezen voor een gezichtscreme voor de gevoelige huid, is omdat deze beter werkt tegen oneffenheden dan een gewone crème. Deze zijn ook vaak een stuk goedkoper, omdat ze niet de bestanddelen bevatten die wel verwerkt zijn in de gezichtscreme voor de gevoelige huid. Omdat je niet vaak direct resultaat ziet, zijn mensen toch niet geheel overtuigd dat ze deze crème moeten gebruiken.  Een groot merk van allerlei crèmes is onlangs een reclamecampagne gestart waarop mensen op het strand belicht worden met ultraviolet licht. Hierop is de huid van de personen in kwestie te zien als bruin korrelig. Dit geeft de delen op de huid aan die reeds beschadigd zijn en nooit meer hersteld kunnen worden. De reclamecampagne was duidelijk en de boodschap werd zodanig als schokkend ervaren, dat de verkoop van gezichtscreme voor de gevoelige huid met 80% is gestegen in verhouding tot de zomer van het jaar daarvoor.

Gevoelige huid bij kinderen

Bij kinderen wordt aangeraden om zo vroeg mogelijk te beginnen met het gebruik van gezichtscreme voor de gevoelige huid. Een groot merk van baby crèmes en bad benodigdheden wilde hier eerst echter niet aan mee werken. Bij hen ging het louter om de verkoop van de huidige artikelen en de introductie van een nieuw product zou de verkoop van de andere producten alleen maar in de weg staan. Het andere grote merk van crèmes, dat nu even niet bij naam genoemd zal worden, heeft een grote rechtszaak aangespannen om aan te tonen dat gezichtscreme voor de gevoelige huid ook voor kleine kinderen van groot belang is. Na de start van de reclamecampagne met het ultraviolet licht op het strand, is eigenlijk iedereen er zich bewust van geworden dat de noodzaak hoog ligt. Het grote merk dat voor de invoer van de gezichtscreme voor de gevoelige huid is heeft zelfs moeders aan het woord gelaten waarvan de kinderen geen creme hebben gebruikt. De beelden waren wederom zeer schokkend. Kleine baby’s met uitslag waarvan de littekens waarschijnlijk nooit meer weg zullen gaan. Het is een schande om deze onschuldige baby’s op zo’n jonge leeftijd al zo veel littekens mee te geven die op op een hele makkelijke manier voorkomen hadden kunnen worden. Het ergste geval was een baby in Spanje. Het meisje van nog geen zeven maanden oud had duidelijke verschijnselen van rimpels op haar voorhoofd. Ook als ze niet aan het lachen was. Toen de rechter deze baby zag was de uitspraak duidelijk, met als gevolg dat het merk van de baby crèmes en bad spullen ook de gezichtscreme voor de gevoelige huid moest invoeren. Na heet wat tegenstrubbelingen was het toch een hele goede zet geweest en is de omzet van het baby merk in nog geen zes maanden verdriedubbeld.

Mooier oud worden met crème

Deze waanzinnige verkoopcijfers zijn echter alleen in zonnige landen in Zuid-Europa behaald. In deze landen staat het tegenwoordig buiten kijf dat men alleen mooi oud kan worden door het gebruik van een gezichtscreme voor de gevoelige huid. Met of zonder factor maakt voor oudere mensen niet veel huid. In die landen hebben bijna alle mensen al een ruwere huid door overmatig in de zon zitten. Maar dat kan ook bijna niet anders, als de zon 300 dagen per jaar schijnt. Het grote verschil is dat het nu gaat om gezichtscreme voor de gevoelige huid en niet voor de vette huid of iets dergelijks. Crème voor de gevoelige huis bevat een bepaald bestanddeel dat ook de door zon beschadigde gezichten niet verder verouderen. Het lijkt een soort wondermiddel, dat nog te betalen is ook. Verschillende soorten crèmes zijn terug te vinden op de website van biocareonline.nl. U schaft hier allerlei producten aan tegen scherpe prijzen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn