Een goed geregelde rondreis Molukken Indonesie

2 juni 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Er valt veel moois te beleven in de wereld. Bent u een echte reiziger of staat u op het punt om aan uw eerste reisavontuur te beginnen, dan is het een goed idee om eens een rondreis door de Molukken (Indonesië) te overwegen. Meer informatie hierover vindt u op de website Dari-Java.nl. Via deze site kunt u gelijk boeken. U vindt er zelfs een handige bagage checklist, zodat u precies weet wat u niet moet vergeten. Het is ook belangrijk om te weten hoeveel kilo u mee mag nemen op uw rondreis door de Molukken in Indonesië. Vergeet bijvoorbeeld absoluut niet uw paspoort, want anders komt uw rondreis door de Molukken in Indonesië al ten einde voor u hebt kunnen beginnen.  Ook is het slim om een kopie van uw paspoort bij u te dragen. Bent u gebonden aan medicatie, dan dient u ook een medisch paspoort bij de hand te hebben. Ook qua reisapotheek is het overigens slim om op de website te kijken om te zien welke medicijnen een goed idee zijn om mee te nemen. Maak op de website een keuze uit bijvoorbeeld:

  • Plaats informatie
  • Voorbereiding
  • Praktische informatie
  • Landeninformatie

Lees deze informatie aandachtig door. De kans dat u tijdens uw rondreis door de Molukken in Indonesië voor verrassingen komt te staan, is dan zo klein mogelijk.

Waar bestaat een rondreis Molukken Indonesie uit?

Wilt u een onvergetelijke reis beleven, maar weet u niet zo goed waar u heen zult gaan? We kunnen u een rondreis door de Molukken (Indonesië) van harte aanbevelen. Wat denkt u van een prachtige 22-dagen rondreis door de Molukken (Indonesië), waarbij u volop kunt genieten van mooie stukken natuur en een rijke geschiedenis? We nemen graag het programma even met u door. Uw rondreis naar de Molukken in Indonesië start met het vliegen naar Jakarta. Eigenlijk start het natuurlijk al bij het verlaten van uw huis om op reis te gaan. Vervolgens hoeft u niet zelf naar een hotel te zoeken. U ontvangt namelijk een transfer naar naburig gelegen hotel. Van daaruit zult u vliegen van Jakarta naar Ternate. Daarna zult u weer naar een hotel gebracht worden, waar u ongetwijfeld heerlijk zult kunnen slapen. De volgende dag begint de rondreis door de Molukken (Indonesië) pas echt. De dag start met een heerlijk ontbijt. Daarna zult u meegenomen worden in een deel van de geschiedenis van de Molukken. We hebben het dan niet over enkele tientallen jaren geleden, maar zelfs over een paar honderd jaar terug. U bezoekt oude Forten die stammen uit het jaar 1400 en 1500 na Christus. Hier zult u al uw ogen uitkijken. Het is bijzonder te noemen dat zoiets ouds tegenwoordig nog steeds te bezoeken is. Het is een vreemd idee dat honderden jaren geleden mensen hieraan hebben gewerkt. U zult met veel informatie de Forten weer verlaten. Hierna wordt er een prachtig meer bezocht. Dat lijkt op zich niet zo bijzonder, maar dat is het wél. Het meer heeft namelijk zijn eigen ecosysteem. Van een stuk geschiedenis gaan we dus over naar een stuk prachtige natuur. Dit meer is genaamd het Tolire meer. Vergeet vooral uw fotocamera niet mee te nemen, want zo zult u een blijvende herinnering hebben aan deze mooie plek. Misschien kunt u zelfs wel één van de gemaakte foto’s uitvergroten en ophangen in uw woonkamer, zodat u altijd een stukje van de Molukken bij u draagt. U hoeft maar een blik op de foto te werpen om weer de rust en de blijdschap te voelen als tijdens deze rondreis door de Molukken in Indonesië. De rondreis door de Molukken in Indonesië voert u ook langs een bijzondere boom. Deze boom is niet alleen bijzonder om de functie die hij heeft, maar ook om het feit dat deze boom enkele honderden jaren oud is. De boom is niet alleen supermooi om te zien, maar wordt ook nog eens extra mooi door het verhaal eromheen. Op één van de andere dagen tijdens uw rondreis door de Molukken in Indonesië zult u ook de mogelijkheid krijgen om te gaan snorkelen. Echt een ervaring die u eens in uw leven meegemaakt moet hebben. Natuurlijk staat de rondreis door de Molukken in Indonesië niet alleen in het teken van actieve dingen te ondernemen. Er moet immers ook ruimte zijn om even helemaal niets te moeten en tot rust te noemen.

Vind het volledige programma op de site

Tijdens de rondreis door de Molukken in Indonesië kunt u op één van de dagen helemaal tot rust komen op een supermooi wit zandstrand. U kunt hier een hele dag genieten van de zon en doen en laten wat u wilt. Wilt u weten hoe het programma van zo’n rondreis door de Molukken in Indonesië er nog meer uit ziet, dan verwijzen we u graag naar de website Dari-java.nl. Via deze website kunt u per dag zien waar de rondreis uit bestaat en wat er bezocht wordt. Wilt u van dag tot dag precies weten waar u aan toe bent, dan vindt u op de site een overzicht van alle dagen. Ondanks dat er al veel informatie op de website te vinden is, kan het goed zijn dat er vragen zijn die u bezig houden. Twijfel dan niet om contact op te nemen met deze organisatie. U kunt er ook voor kiezen om u terug te laten bellen. Vul uw naam, telefoonnummer, voorkeurstijd en voorkeursdag in.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn