Koop een kipper

18 augustus 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als jij een aanhangwagen wilt kopen of huren, dan heb je je hier misschien al een beetje in verdiept. Je bent er dan inmiddels achter dat er behoorlijk wat keuze is op dit gebied en wij snappen dat het niet altijd even makkelijk is om hier dan ook de juiste beslissing in te nemen. Want waar moet je nu precies op letten en wat is de beste keuze voor jou? Op de website https://www.spotgoedkopeaanhangwagens.nl/ vind je uiteenlopende soorten aanhangwagens voor een zeer lage prijs. Ze bieden je hier altijd de laagste prijs garantie aan en dat betekent wel dat je hier aan het juiste adres bent om niet alleen een zeer goedkope aanhangwagen aan te schaffen, maar ook eentje van een zeer goede kwaliteit. Je krijgt het beste van beide werelden!

  • Kipper
  • Gesloten aanhangwagen
  • Open aanhangwagen

Anders opties waar je voor kunt kiezen zijn bijvoorbeeld een autotransporter en een plateauwagen. Het voordeel van de kipper is dat de laadbak hydraulisch gekanteld kan worden. Hierin heb je twee opties. Je kunt kiezen voor een kipper die alleen achterwaarts gekanteld kan worden, maar er is ook de mogelijkheid om te gaan voor een kipper die zowel achterwaarts als zijwaarts kantelt. Met name bedrijven vinden het heel erg prettig om voor een van beide opties te gaan. Denk bijvoorbeeld aan hoveniers, aannemersbedrijven en stratenmakers. Door de mogelijkheid om de laadbak van de kipper te kantelen kun je heel erg snel de lading die je zojuist vervoerd hebt lossen en daarmee bespaar je jezelf een hoop tijd.

Meer flexibiliteit met een kipper

Een vraag die wij vaak krijgen is waarom men zou moeten kiezen voor een kipper. Tenslotte zijn er ook bestel- en vrachtwagens die dezelfde kantelende functionaliteit hebben. Dit zijn uiteraard ook goede opties, maar wat gebeurt er als je geen lading aan het vervoeren bent? Dan rij je dus rond in een grote wagen (die veel meer geld kost, alleen al in brandstof verbruik) zonder dat je echt optimaal gebruik maakt van de functionaliteiten die het heeft. Een kipper daarentegen is veel flexibeler. Wanneer je geen lading aan het vervoeren bent kun je de kipper eenvoudig loskoppelen en bijvoorbeeld in een garage opbergen. Zolang je de kipper niet nodig hebt, kan deze hier rustig blijven staan zonder dat je hier extra geld voor hoeft neer te leggen. Daarnaast is het natuurlijk wel een zeer prettig idee dat je altijd gebruik kunt maken van de aanhanger wanneer jij dat nodig hebt. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die kiezen voor een kipper om hun ladingen te vervoeren wanneer zij dat nodig hebben.

Het maken van de juiste keuze

Je hebt inmiddels de juiste keuze gemaakt en dan is het nu nog de vraag of je gaat voor kopen of huren. Bij Spotgoedkope Aanhangwagens bieden ze beide opties aan. Je kunt hier dus kiezen voor het huren van een aanhanger. Dit is een goede mogelijkheid als je bijvoorbeeld sporadisch ladingen moet vervoeren. Voor particulieren is dit erg handig, maar bedrijven vervoeren spullen vaak op een veel hogere basis. Je kunt er dan natuurlijk wel voor kiezen om de aanhanger te huren, maar uiteindelijk ben je dan veel meer geld kwijt. Dat gaat allemaal weer van je winst af en dat is zonde. Kies er daarom voor om de aanhanger te kopen. Zeker als je dit bij Spotgoedkope Aanhangwagens doet, dan betaal je hier een hele goede prijs voor. Door de grote aantallen waarmee zij inkopen kunnen ze je altijd de laagste prijs garantie aanbieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn