Toeslagen aanvragen via het telefoonnummer van de Belastingdienst

16 augustus 2017

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Ik vond het echt fantastisch toen ik een aantal maanden geleden eindelijk op mezelf ging wonen. Het was echter ook een behoorlijke schok. Ik had het me altijd helemaal fantastisch voorgesteld, maar ineens had ik een berg aan verantwoordelijkheden waar je van tevoren toch niet helemaal bij stil staat. Dit is niet allemaal negatief, maar er waren wel een hoop dingen die ik moest regelen. Uiteraard stonden mijn ouders altijd voor me klaar, maar van sommige dingen vond ik dat ze ook zelf moest regelen. Zo ontving ik bijvoorbeeld al jaren zorgtoeslag en ik wist van het bestaan van huurtoeslag af. Ik dacht automatisch dat ik hier ook recht op zou hebben. Toen ik echter online naar meer informatie op zoek ging, bleek dit een stuk ingewikkelder in elkaar te zitten dan ik dacht. Het werd dus tijd om het telefoonnummer van de Belastingdienst te bellen en op deze manier meer informatie in te winnen.

  • Ruime ervaring
  • De juiste kennis
  • Actuele informatie
  • Persoonlijk advies

Wanneer je het telefoonnummer van de Belastingdienst belt, dan krijg je natuurlijk altijd een medewerker aan de lijn die een ruime ervaring en kennis heeft op het gebied van belastingen en toeslagen. Ik heb zelf via de website van Belasting-Geld opgezocht of ik inderdaad met mijn vragen het telefoonnummer van de Belastingdienst kon bellen en dat was inderdaad het geval. Ze hebben hier ook meteen het telefoonnummer van de Belastingdienst vermeld staan, dus dat maakte het allemaal heel erg makkelijk.

Het contact via de telefoonnummer van de Belastingdienst

Toen ik belde naar het telefoonnummer van de Belastingdienst en de juiste keuzes had gemaakt in het keuzemenu, kreeg ik uiteindelijk een hele aardige medewerker aan de lijn. Ik legde haar mijn situatie voor en samen met mij is ze toen gaan kijken naar de mogelijkheden. Ik had inmiddels een huisje gevonden en ik wilde dus graag weten op hoeveel huurtoeslag ik recht had. Door een aantal heldere vragen aan mij te stellen was de medewerker er al snel uit waarom ik er niet uitkwam en hoe ze hier verandering in kon brengen. Ze gaf me ook meteen heel erg handig persoonlijk advies en daar was ik maar wat blij mee. Je hoort wel eens verhalen over mensen die vinden dat ze vreselijk geholpen worden wanneer zij het telefoonnummer van de Belastingdienst bellen, maar ik heb die ervaring totaal niet. Inmiddels is dit ook zeker niet de enige keer dat ik me ze aan de telefoon heb gehangen en ook al spreek ik iedere keer weer een andere medewerker, ik heb nog nooit een negatieve ervaring hierin gehad.

Alle informatie duidelijk op een rijtje

Wanneer jij ook contact op moet nemen via het telefoonnummer van de Belastingdienst, dan kan ik je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op de website Belasting-geld.nl. Je vindt hier een helder overzicht van de onderwerpen waarmee ze jou via het telefoonnummer van de Belastingdienst kunnen helpen. Daarnaast staat er natuurlijk het nummer ook duidelijk vermeld en wanneer je deze precies kunt bellen. Je kunt helaas niet altijd contact opnemen met de Belastingdienst, maar wel is het nummer dat je moet bellen gratis. Dat is toch wel heel erg fijn, want soms duurt het gewoon wat langer voordat er iets goed is uitgelegd. Je wilt het gesprek dan niet kort houden omdat de gesprekskosten zo hoog zijn. Als jij dus op dit gebied ook op zoek bent naar meer informatie, kijk dan op de bovenstaande website en doe hier je voordeel mee op. Dat zal je zeker meer duidelijkheid geven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn