4 wheel drive

11 augustus 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een 4 wheel drive is een fascinerende auto, dat vinden wij bij Lesscher 4WD ook. Een 4 wheel drive kunt u overal en nergens gebruiken, is vaak voorzien van een krachtige motor en is echt een auto om van te genieten. Wij willen u graag helpen bij het genieten van uw 4 wheel drive. Daarom bieden wij de beste service aan, zowel bij de aankoop van uw 4WD als bij het onderhoud ervan. Bij ons vindt u een ruim aanbod nieuwe Nissan en Toyota modellen, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor diverse tweedehands modellen van allerlei merken. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw 4 wheel drive. Wij werken al vele jaren met allerlei Toyota en Nissan modellen en zijn daar dan ook in gespecialiseerd. Als er dus iemand is die u kan helpen met het onderhoud van uw Nissan of Toyota 4 wheel drive dan zijn wij het wel! Schroom dus niet om even langs te komen of maak een afspraak. Of kijk gewoon even naar ons aanbod online, waar ook al onze modellen worden aangeboden.

De juiste 4 wheel drive voor u

Centraal in ons bedrijf staan de 4WD modellen van Toyota en Nissan. Voor ons is het allemaal begonnen bij de Nissan Patrol, een uitstekende 4WD van Nissan waar wij vele jaren van hebben genieten. Jammer genoeg wordt de Nissan Patrol momenteel niet meer geleverd in Europa, dus wij kunnen de Patrol niet in ons assortiment voeren. Wel hebben wij vaak diverse tweedehands Nissan Patrol in ons aanbod, zodat u toch kunt genieten van deze fantastische 4 wheel drive. Wel hebben wij andere modellen van Nissan in ons aanbod, namelijk de Nissan Pathfinder en de Nissan Navara. De Pathfinder is momenteel de grootste 4WD die Nissan verkoopt en is een uitstekende allrounder, zeker voor iedereen die iets meer ruimte zoekt. De Nissan Navara is de klassieke pick-up van Nissan, die al jarenlang wordt geproduceerd en een van de populairste pick-ups op de markt is. Deze pick-up combineert een ruime cabine met veel laadruimte en is dus bovenal een heerlijk praktische 4 wheel drive. Naast dat u dus bij Lesscher 4WD terecht kunt voor een nieuwe Nissan 4WD hebben wij ook diverse oudere modellen als tweedehands model, zodat u ook voor een zachter prijsje een 4 wheel drive kunt rijden. Kijk daarom zeker ons rond op onze website, waar ons gehele tweedehands aanbod beschikbaar is. Of kom natuurlijk eens langs in onze showroom, waar wij u kunnen adviseren over de juiste auto die voldoet aan uw wensen.

Ook voor Toyota naar Lesscher 4WD

Naast dat wij veel werken met Nissan zijn wij ook gespecialiseerd in Toyota. Dat betekent dat wij nieuwe Toyota modellen verkopen, maar ook dat wij veel ervaring hebben in de reparatie van Toyota modellen en dat wij een ruim aanbod tweedehands modellen hebben. U heeft bij ons de keuze uit de drie 4 wheel drive modellen die Toyota momenteel levert: de Land Cruiser V8, de Land Cruiser 150 en de Hilux. De Land Cruiser V8 en de Land Cruiser 150 zijn allebei zware terreinauto’s van Toyota, die een onverwoestbare status hebben over de hele wereld. Met deze auto’s kunt u echt ieder terrein op. Daarnaast bieden wij de Toyota Hilux aan, de pick-up van Toyota. Ook vindt u dus diverse Toyota modellen in ons tweedehands aanbod, dus het is zeker de moeite waard om ook ons tweedehands aanbod eens goed te bekijken. Wat voor 4 wheel drive u ook zoekt, bij Lesscher 4WD bent u aan het juiste adres. Kom gewoon eens langs in de showroom of bel ons voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn