KVV voor de hond goedkoop in huis halen – én problemen oplossen!

28 november 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

We hebben al jaren honden in huis. Bij voorkeur meer dan twee zodat de honden lekker met elkaar kunnen spelen. Buiten hebben zij ook meer dan genoeg ruimte om te spelen door de flinke omheining die we gemaakt hebben. Maar toen een half jaar een van de honden ineens bijzonder futloos leek te zijn, toen sloeg ons de schrik om het hart. Tess wilde niet meer spelen, rende nauwelijks en begon steeds slechter te eten. We hebben veel ziektes bij honden gezien, maar geen van de symptomen kwam overeen met het gedrag van deze hond. Het was raar om te zien hoe Tess steeds minder energie had en uiteindelijk besloten we het advies van vrienden in te roepen. Zij hebben tal van honden uit het asiel gehaald en hebben meer verstand van het oplossen van problemen. Zij raadden KVV voor de hond aan. Dat staat voor kant-en-klaar vers voer. KVV voor de hond goedkoop kopen was volgens hen zeker een optie om te zien hoe Tess erop zou reageren. We besloten op zoek te gaan naar KVV voor de hond, zo goedkoop mogelijk maar vooral zo snel mogelijk omdat we hoopten dat dit dé oplossing zou zijn.

KVV voor de hond zo goedkoop mogelijk halen en kijken naar het resultaat

We haalden KVV voor de hond goedkoop in huis via Animal Food Express (animalfoodexpress.nl) en wachtten af wat het resultaat zou zijn. Al na anderhalve dag merkten we verschil. De ogen van Tess veranderden, ze kreeg de speelse ondeugd weer terug. Na twee dagen begon ze steeds actiever te worden en speelde ze weer mee. KVV voor de hond goedkoop kopen was een slimme zet, want we hadden direct genoeg vers voer in huis om ook de andere honden eens te laten proeven. Het was direct duidelijk dat dit eten veel beter aansloeg dan de brokken en het blikvoer dat we voorheen probeerden. We snappen nu ook beter waarom dit de natuurlijke variant genoemd wordt. Toen we even later besloten de prijzen te vergelijken, zagen we dat ons KVV voor de hond echt goedkoop was – het kan namelijk ook heel veel duurder, maar met inmiddels vijf honden hier is dat voor ons geen optie. We willen het wel leuk houden, ook voor de honden zelf. KVV voor de hond goedkoop bestellen is een optie die prima bij ons past, zeker met de snelle bezorging. Al zorgen we er uiteraard voor dat we altijd een leuk voorraadje hebben zodat we even vooruit kunnen.

Beter letten op het voer

Nu we het KVV voor de hond goedkoop hebben weten te vinden, zijn we meer aandacht gaan besteden aan het eten dat we aan de honden aanbieden. Het is immers wel van groot belang dat de dieren binnenkrijgen wat zij binnen moeten krijgen om gezond en energiek te zijn. Het vers voer heeft ervoor gezorgd dat de honden er veel beter uitzien en veel beter eten. Ook tijdens het trainen met de honden en het spelen is duidelijk te zien dat de honden beter in hun vel zitten. Uiteraard geven we af en toe nog wat blikvoer of brokken tussendoor, zeker wanneer de honden de hele dag buiten zijn, maar het KVV is zeker de basis geworden van het nieuwe dieet. Het heeft voor ons zo goed gewerkt dat we het nu ook aanraden aan andere mensen, zeker wanneer zij problemen hebben met de honden die wij herkennen van onze Tess:

  • Weinig energie;
  • Weinig eetlust.

Die heeft overigens helemaal nergens last meer van en lijkt wel weer een pup.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn