Ex weigert toestemming voor aanvraag paspoort: een ervaringsverhaal

29 november 2018

Posted in Juristen en Advocaten

“Ik hoorde dat mijn ex weigert om toestemming voor aanvraag paspoort te verlenen voor mijn jongste dochter, dat was een schok”. Dit ervaringsverhaal beschrijft hoe een jonge vrouw na jaren van ellende eindelijk op vakantie kon met haar dochter. Na een lange periode van hard werken en geld bij elkaar sprokkelen was het dan eindelijk zover: ze konden op vakantie. Maar helaas hield een ding hen tegen: haar ex weigert op dat moment toestemming voor aanvraagt paspoort. Als een ex weigert om toestemming voor aanvraag paspoort te verlenen, zakt de moed wellicht je wellicht in de schoenen. Dit is echter niet het einde: er bestaan mogelijkheden om  alsnog tot een oplossing te komen. In dit ervaringsverhaal is een kort interview met de uitkomst gepubliceerd om jou te helpen: zit jij in dezelfde situatie waarin jouw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te verlenen? Wil jij ook op vakantie met je dochter of zoon en wordt dat door jouw ex bemoeilijkt? Ex weigert toestemming voor aanvraag paspoort? Lees verder!

Ex weigert toestemming voor aanvraag paspoort: geen verloren zaak

Het interview vond twee maanden plaats. “Ik hoorde dat mijn ex weigert om toestemming voor aanvraag paspoort te verlenen”. “Dit betrof mijn jongste dochter, we wilden zo graag samen op vakantie. Dit was voor ons een schok”.
“U bent nu drie jaren gescheiden, is de periode na de scheiding rustig verlopen?” Mevrouw schudde heftig haar hoofd:  “Nee, allesbehalve. Vanaf de dag dat we gingen scheiden tot aan de dag dat mijn ex weigert de toestemming voor aanvraag van het paspoort te verlenen is de periode onrustig geweest. Ik heb geen enkele rust, hij gunt me dat niet.” We spraken hier nog verder over. “Kunnen we misschien stellen dat wanneer je ex weigert om toestemming voor aanvraag van paspoort te verlenen, dit mede is om jou dwars te zitten of het leven jou zuur te maken?” “Ja, dat denk ik wel. Ik weet alleen niet wat ik verkeerd heb gedaan. Na al onze ruzies was het beter om er een einde aan te maken, aan ons huwelijk bedoel ik. Hoe moeilijk dat ook was. Ik denk dat dat hem dwars zit”.
In deze periode zijn we op zoek gegaan naar hulp. Omdat het erg moeilijk is om deze zaak alleen op te lossen besloten we de hulp in te schakelen van Meesters & Meer advocaten: zij zijn onder andere gespecialiseerd in het oplossen van zaken en daar staat ook ons onderwerp tussen:

  • Ex weigert toestemming voor aanvraag paspoort
  • Ex weigert toestemming voor aanvraag paspoort zoon
  • Ex weigert toestemming voor aanvraag paspoort dochter
  • Ex weigert toestemming voor aanvraag paspoort in overige situaties
  • Ex weigert toestemming voor aanvraag paspoort met bedreiging
  • Aanvullende hulp (noodsituaties, tijdelijke toestemming)
  • Vervangende-toestemming-zaken.nl

Meesters & Meer advocaten & mediators

Al snel waren we tien stappen verder dan we hadden gehoopt. Mevrouw kreeg zelfs weer hoop om op vakantie te kunnen gaan. Wie had dat gedacht? “Ik dacht dat er geen oplossing was, mijn ex weigert toestemming voor aanvraag paspoort. Ik ben erg dankbaar voor deze hulp!” Volgende keer sneller hulp inschakelen. Hoe mevrouw werd geholpen was via het volgende bedrijf: vervangende-toestemming-zaken De naam Meesters & Meer advocaten & mediators wordt zeker aangeraden: mede voor het inschakelen van hun hulp konden mevrouw en haar dochter toch nog op vakantie op het laatste moment. Dit was hen zonder de hulp van Meester & Meer advocaten & mediators niet gelukt. Zoals ik in het begin van dit verhaal beschreef: voor iedereen die in een soortgelijke situatie zit, bezoek de pagina van dit bedrijf en zoek hulp. Dit is dé manier om verder te komen en niet vast te blijven zitten in een situatie als deze. Dat wil namelijk niemand.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn