Waarom wij voor BBQ catering in Leiden kiezen

30 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn man en ik zijn over een paar maanden 30 jaar getrouwd. We willen een groot feest in onze tuin organiseren. Onze familie, vrienden en collega’s zijn allemaal uitgenodigd. Er komen dus aardig veel gasten op ons feest. Wij zijn allebei dol op goed eten en drinken. Op ons feest willen we dan ook lekker eten bieden. Mijn man kwam met het idee om de barbecue aan te steken. Hij vindt het heerlijk om te barbecueën en we beschikken over een grote barbecue. Toch was ik bang dat hij het aantal gasten in zijn eentje niet aan zou kunnen en dat de pan te klein zou zijn. Omdat het ons geweldig leek om een barbecue-feest te organiseren, besloten we om op zoek te gaan naar BBQ catering in Leiden. We wonen in de buitenring van Leiden. BBQ catering in Leiden leek ons een goede keuze want dat zou geld schelen voor de reiskosten van de medewerkers van het cateringbedrijf. Via via zijn we terecht gekomen bij Hoogeboom Partyservice. Een collega van mijn man had goede verhalen over de catering deze organisatie. Hij had mijn man getipt om eens te informeren naar de BBQ catering in Leiden van Hoogeboom partyservice.

Wat houdt de BBQ catering in Leiden in?

Via de website hoogeboompartyservice.nl heb ik informatie ingewonnen over de BBQ catering in Leiden. Het eten wordt bereid door de beste koks van Hoogeboom Partyservice. We weten dus zeker dat de BBQ catering in Leiden ons niet alleen veel tijd en moeite bespaart, maar dat het eten bijzonder lekker wordt. De BBQ Catering in Leiden is inclusief mooie aankleding. Het ziet er daardoor ook mooi en netjes uit. Dat vind ik wel prettig omdat ik zelf ook goed georganiseerd ben. Ik had verwacht dat ik zelf nog voor salades, brood en andere lekkere extra’s moet zorgen. Maar de BBQ catering in Leiden bestaat uit complete BBQ pakketten. Via de website konden we uit twee BBQ pakketten kiezen: De Hollandse en de Mediterrane BBQ. Omdat onze vrienden en familie allemaal typisch Hollands zijn, hebben we voor het Hollands pakket gekozen. Deze bestaat onder andere uit:

  • Brood;
  • Kruidenboter;
  • Salades;
  • Kaasplank;
  • Diverse vleessoorten;
  • Sausjes.

Het pakket van BBQ catering in Leiden voldoet helemaal aan onze wensen. Als wij zelf een barbecue organiseren, staat bijna hetzelfde op tafel. Zo worden er worstjes, kip saté stokjes, hamburgers, shasliks en spareribs gebakken. Qua sausjes is er ook van alles wat. Er is knoflooksaus, pindasaus, cocktailsaus en BBQ saus. Dat is heel belangrijk want wij zijn dol op sausjes. Het vlees wordt zelfs door het cateringbedrijf gemarineerd. Wij hoeven ons dus echt alleen maar bezig te houden met de drankjes en de ontvangst van onze gasten. Dat zal een ontspannen sfeer worden.

Duidelijke offerte

Voordat we besloten om een cateringbedrijf voor ons feest deze zomer in te huren, hadden we natuurlijk een budget in gedachte. We hebben daarom eerst een offerte opgevraagd. De offerte was heel overzichtelijk en netjes. Het was afgestemd op het aantal gasten dat wij verwachten op ons feest. We hebben nog een paar dingen weggestreept, zodat het aanbod in ons budget past. Als je voor een pakket kiest, betekent dat dus niet dat je helemaal vast zit aan het aanbod in het pakket. We hebben ook een paar vegetariërs in de familie. Het is geen enkel probleem voor Hoogeboom Partyservice om daar rekening mee te houden. Er wordt dus ook voor de vegetariërs gezorgd. Wij kijken erg uit naar ons 30-jarig huwelijksfeest en weten zeker dat het een prachtige dag met lekker eten gaat worden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn