Naar fysiotherapie in Nijmegen

14 augustus 2019

Posted in Mens en gezondheid

Ik heb altijd veel gesport en ik heb nooit veel last gehad van blessures. Als ik mij vergelijk met veel andere amateursporters, dan heb ik veel geluk gehad, want ik heb bijvoorbeeld nog nooit wat gebroken, of gescheurd. Echter kreeg ik drie maanden geleden last van mijn schouder en ik wilde dit graag laten controleren. Ik ging eerst naar mijn huisarts en hij raadde mij aan om naar fysiotherapie in Nijmegen te gaan. Online zocht ik naar welke therapeuten goed aangeschreven stonden en besloot toen om naar de fysioo te gaan. Mijn ouders hebben mij altijd aangemoedigd om sporten te spelen en ik heb dat altijd met veel plezier gedaan. Als tiener wisselde ik van veel sporten en heb er verschillende gedaan, maar uiteindelijk bleef ik hangen bij voetbal en dat speel ik nog steeds. Naast het voetballen ga ik ook graag een rondje fietsen, of joggen en vaak ben ik vier, of vijf keer per week aan het sporten. Naast een paar kleine dingetjes, heb ik nooit last gehad van grote blessures. Ik heb nooit langer dan een maand niet kunnen sporten en daar ben ik erg blij mee, want ik ken veel mensen die maanden aan de kant stonden, of zelfs niet meer fanatiek kunnen sporten. Echter heb ik sinds een aantal maanden last van mijn schouder en hierdoor ga ik nu naar fysiotherapie in Nijmegen. Ik was tijdens een kopduel vervelend gevallen en mijn tegenstander viel op mij. Ik had toen direct last van mijn schouder, maar achteraf verdween de pijn beetje bij beetje. Elke keer dat ik rende kreeg ik last van pijn en het leek mij het beste om rust te nemen en mij te laten controleren. De huisarts raadde mij aan om naar fysiotherapie in Nijmegen te gaan en daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een therapeut.

Een expert in fysiotherapie in Nijmegen

Online zocht ik naar een bedrijf dat goed aangeschreven stond, want ik wilde graag bij een goede therapeut fysiotherapie in Nijmegen volgen. Ik vond verschillende bedrijven waaronder defysioo.nl en besloot om dit bedrijf te benaderen. Ik zag dat dit bedrijf een zeer goede score heeft en dat ik al binnen 48 uur kon beginnen. Via de website van dit bedrijf kon ik gemakkelijk een afspraak maken in een van de vestigingen en kreeg direct een bevestiging van de afspraak. Twee dagen later zou ik voor het eerst naar fysiotherapie in Nijmegen gaan en ik was erg benieuwd.

Zeer goede begeleiding

Ik ga nu een aantal maanden naar de fysiotherapeut  en ben zeer tevreden over de begeleiding. De blessure bleek ernstiger dan ik van te voren had gedacht, maar door de fysiotherapie in Nijmegen ga ik snel vooruit. Ik krijg veel aandacht en de therapeut is zeer betrokken met mijn vooruitgang. Ik ben zeer tevreden over de fysio en kan dit bedrijf aanraden.

  • Dit bedrijf heeft veel goede online reviews
  • Ik kon binnen twee dagen beginnen met fysiotherapie in Nijmegen
  • Zij hebben verschillende vestigingen in Nijmegen
  • De therapeut is erg betrokken
  • Mijn herstel gaat snel       
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn