Noppenfolie kopen voor mijn bedrijf

27 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik heb sinds 2015 een eigen webshop en verkoop voornamelijk decoratie voor in huis. Ik was daarvoor veel aan het reizen en zag veel artikelen in het buitenland die ik erg mooi vond, daarom besloot ik om deze dingen ook in Nederland te verkopen. Ik heb een aantal vaste leveranciers in het buitenland en zij sturen de goederen naar mijn magazijn in Nederland. Ik verkoop de producten voornamelijk via mijn eigen website en stuur alle producten zelf op. Veel producten zijn breekbaar en helaas gaat er weleens iets stuk tijdens het verzenden. De leveranciers verpakken de producten al goed, maar ik besloot om alsnog extra noppenfolie te kopen en kon dit voordelig doen bij het bedrijf viv. In 2014 en begin 2015 maakte ik een wereldreis en heb verschillende mooie landen bezocht. Ik vond het leuk om een aandenken te kopen uit elk land dat ik bezocht had en vond veel mooie producten die ik mee naar huis nam. Ik kreeg zo veel leuke reacties over deze producten, dat ik besloot om er een bedrijfje in te starten. Ik koop mijn producten nu in vijf verschillende landen in en koop alle bij leveranciers die om het milieu denken en goed voor hun personeel zorgen. Ik vraag de leveranciers om de producten goed te verpakken en hier gebruiken zij karton, papier en noppenfolie voor. De producten komen bijna altijd heel in Nederland aan, maar daarna stuur ik ze nog per stuk door aan mijn klanten. Helaas merk ik wel eens dat producten stuk gaan tijdens de zending naar de klanten en dat vind ik erg zonde en zeer vervelend voor de kopers. De producten zijn al goed verpakt, maar het leek mij verstandig om nog een extra laag noppenfolie te gebruiken. Ik moet de folie dan zelf aanbrengen, maar ik wilde graag zien of dit zou helpen.

Voordelig noppenfolie gekocht bij een leverancier

Online zocht ik naar een bedrijf waarbij ik voordelig noppenfolie kon kopen. Ik vond een aantal bedrijven die dit product verkochten, maar ik koos voor het bedrijf viv. viv is gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal en heeft veel verschillende producten te koop. Zij hebben keuze uit folie in verschillende maten en ik besloot om een aantal grote rollen tegelijk te kopen. De noppenfolie was voor een goede prijs bij viv te koop en je krijgt korting als je meerdere rollen koopt. Vanwege het aankoop bedrag, werd mijn verzending ook nog gratis verzonden.

Zelden nog producten stuk tijdens het versturen

Extra noppenfolie gebruiken voor de producten was een goed idee, want de producten gaan zelden nog stuk tijdens het versturen. Met de rollen kan ik folie aanbrengen op veel producten en uiteindelijk bespaar ik geld. Voor de folie moet ik betalen, maar ik bespaar op producten die stuk gaan en heb meer tevreden klanten. Als ik meer verpakkingsproducten nodig heb, dan zal ik ze wederom bij viv.nl kopen.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingsmateriaal
  • Ik kon bij hun voordelig noppenfolie kopen
  • Koop je meer rollen, dan krijg je meer korting
  • Mijn bestelling werd gratis verzonden
  • Met de folie gaan mijn producten minder vaak stuk  
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn