Wilt u goede inspectie opleidingen volgen?

30 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij hebben een heel groot bedrijf en wij werken op heel veel verschillende plaatsen in het land. Wij werken heel veel met elektrische apparatuur waardoor wij er altijd zeker van moeten zijn dat wij de veiligheid in het oog houden. Als wij namelijk problemen krijgen met onze apparatuur, dan kan dat ten eerste heel schadelijk zijn voor onze mensen en ten tweede lijdt ook de kwaliteit van ons werk onder het feit dat onze apparatuur niet goed is. Vroeger lieten wij daarom onze apparatuur altijd nakijken door mensen van een extern bedrijf. Inmiddels hebben wij echter zoveel materiaal dat gecontroleerd moet worden, dat wij onze eigen mensen naar inspectie opleidingen hebben gestuurd om hen te leren hoe zij onze apparatuur moeten keuren. Wij wilden voorkomen dat wij onze mensen naar slechte inspectie opleidingen zouden sturen en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat een goede reputatie had opgebouwd wanneer het ging over inspectie opleidingen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste naar de site van de-opleider konden gaan. Deze site is alles wat je je maar kunt wensen wanneer je op zoek bent naar een instantie waar je hoogstaande inspectie opleidingen kunt volgen. Ik heb de site van dit bedrijf doorgenomen en ik heb gezien dat meer dan 45.000 mensen hier inspectie opleidingen hebben gevolgd dus ik had meteen in de gaten dat het hier wel snor zat. Ik ben gaan kijken welke inspectie opleidingen voor ons bedrijf van belang konden zijn en ik heb toen gezien dat ik er meerdere waren die voor onze mensen geschikt zouden zijn. Ik heb daarom ge├»nformeerd of onze mensen deze inspectie opleidingen konden komen volgen en dat bleek heel goed mogelijk te zijn. De inspectie opleidingen beginnen namelijk meerdere keren per jaar waardoor je er zeker van kunt zijn dat je nooit lang hoeft te wachten op het moment dat de inspectie opleidingen daadwerkelijk beginnen. Ik ben daarom blij dat ik deze site heb gevonden want hier konden wij heel snel mensen opleiden zonder dat dat ten koste ging van de kwaliteit van het onderwijs. 

Onze mensen zijn geslaagd voor hun inspectie opleidingen 

Onze mensen hebben hun inspectie opleidingen inmiddels afgerond en zij hebben ons laten weten dat zij daar heel erg veel van hebben opgestoken.  Wij zijn daarom heel tevreden over het feit dat wij onze mensen hier hun inspectie opleidingen hebben laten volgen. Iedereen was vol lof over de docenten en de opgedane kennis wordt iedere dag bij ons in de praktijk gebracht. Wij hebben dus een goede keus gemaakt toen wij besloten om met dit bedrijf te gaan werken. 

Wilt u ook aan de studie? 

Mocht u ook graag willen leren hoe u elektrische apparatuur kunt testen, dan kunt u zich ook melden bij de-opleider.nl. Hier kunt u namelijk:

  • Heel veel nieuwe vaardigheden leren 
  • Al op heel korte termijn beginnen met uw opleiding 
  • Zeker zijn van het feit dat u onderwezen wordt door zeer professioneel personeel 

Ik kan u dit instituut van harte aanbevelen. U kunt hier namelijk heel veel interessante dingen leren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn