Ronde stickers

15 juli 2018

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Kies voor ronde stickers drukken bij Drukwerkdeal.nl. Binnen ongeveer 5 werkdagen ontvang jij de stickers om jouw artikelen aan te kleden of jouw bedrijf op deze wijze te promoten. Stickers hoeven niet alleen maar opgeplakt te worden. Het is ook ideaal om uit te delen op een beurs of ander evenement. Heb je bijvoorbeeld een bijzondere boodschap die je wilt uitdragen? Laat dit op ronde stickers drukken zodat andere mensen jouw boodschap bij zich kunnen dragen of op een plek kunnen plakken die voor hen belangrijk is. Bij Drukwerkdeal.nl stel je handig en snel jouw materialen samen. Als eerste krijg jij hier de kans je eigen creativiteit te uiten op jouw stickers. Wil je graag dit zelf ontwerpen, maar heb je geen eigen programma? Ga dan aan de slag met de ontwerptool op de website. Zo kan je toch je eigen design op de stickers laten drukken. Of het nou gaat om je eigen tekst, je eigen creaties of je eigen afbeeldingen. Ze kunnen bewerkt worden voor de sticker. Het gebruik van de ontwerptool spreekt voor zich. Heb je zelf je ontwerpen klaar, dan kan je deze meesturen met de rest van de instellingen voor ronde stickers drukken.

Ronde stickers drukken voor alle ondergronden

De stickers van Drukwerkdeal.nl zijn geschikt voor alle omstandigheden. Ze zijn geschikt voor alle ondergronden. Denk je dat jouw stickers ook buiten worden geplakt, dan is het verstandig je ontwerp op vinyl papier af te laten afdrukken. Dit is beter geschikt voor de buitenlucht en je ontwerp blijft zo nog langer goed. Jouw boodschap of afbeelding blijven zo nog lang te zien door iedereen die voorbij loopt. Vinyl is verkrijgbaar in transparant en wit. Let er goed op dat er geen wit in jouw ontwerp voorkomt. Dit wordt bij de transparante variaties namelijk wit als het afgedrukt is. Wordt jouw sticker voornamelijk binnen geplakt, dan is het vinyl uiteraard ook geschikt voor jouw ronde stickers drukken. Een ander voordeel van vinyl is dat het permanent klevend is. Niet alleen is je ontwerp dus voor lange duur te zien, maar de sticker blijft dus ook nog goed zitten. Ronde stickers zijn in allerlei afmetingen te krijgen. Bij Drukwerkdeal.nl vind je de volgende opties:

  • Circle M van 95 mm
  • Circle S van 45 mm

Bekijk goed welk formaat voor ronde stickers drukken past bij jouw ontwerp. Je kan er ook voor kiezen om beide formaten te bestellen. Hiervoor moet je wel aparte bestellingen insturen, maar het is wel mogelijk en dan heb je voor meerdere gelegenheden de stickers in huis.

Met een beschermde afwerking

Een ander voordeel van vinyl ronde stickers drukken is dat ze allemaal worden bewerkt met een luxe afwerking. Gewoonlijk heb je ook de keus uit glans- of matlaminaat, maar voor vinyl heb je alleen de optie van glossy UV-lak. Dit is de meest luxe afwerking. Het zorgt niet alleen maar voor een glossy uitstraling van de stickers, maar je stickers zijn ook nog extra beschermd. Daarom gaan deze uitvoeringen ook langer mee. Vanaf een oplage van 250 stuks laat je ronde stickers drukken door Drukwerkdeal.nl. Zodra ze jouw bestelling hebben ontvangen, zullen ze dit met een full color offset druktechniek uitvoeren. Allereerst wordt bij full color met de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) de kleuren gemengd tot de kleuren die voorkomen in jouw ontwerp. Vervolgens wordt het beeld via een drukvorm en een rubberdoek op het papier overgebracht. Het is een voordelige druktechniek die uitgerust is om de luxe afwerkingen als de glossy UV-lak toe te passen op het papier voor ronde stickers drukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn