U kunt bij ons voordelig vlieglessen volgen

24 juli 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Zoekt u naar een origineel cadeau voor uw partner, een goede vriend of een familielid? Weet u dat het de wens van diegene is om ooit vlieglessen te nemen? Zelf in een heus vliegtuigje een rondvlucht boven één van de grootste havensteden in de wereld vliegen? Het kan nu echt en wel door vlieglessen bij sandair te boeken. We bieden diverse opties qua vlieglessen aan en die zullen we vanzelfsprekend in deze tekst uit de doeken doen. Er moet eerst een onderscheid gemaakt worden tussen de proefles en de daadwerkelijke vlieglessen. Bij een proefles gaat u mee met een ervaren piloot in één van de twee vliegtuigen waarin we u deze lessen aanbieden. In de lucht krijgt u de stuurknuppel in handen en kunt u een rondje vliegen waarbij u natuurlijk geassisteerd wordt door de piloot. U mag altijd zelf aangeven waar u precies naartoe wilt vliegen. Bijvoorbeeld richting Amsterdam, de Noordzee of richting Zeeland? Of een rondje boven het havengebied maken? Het kan allemaal en dit is mede afhankelijk van de duur van de proefles. We bieden u een proefles tussen de 20 en de 60 minuten aan. En wilt u graag dat uw gasten ook profiteren van deze unieke ervaring? Dan hebben we goed nieuws want er kunnen nog twee personen mee in het vliegtuig. Na de vlucht volgt er een zogenaamde debriefing waar u de mogelijkheid hebt om vragen te stellen en na te praten. Smaakt dit trouwens naar meer? Geef u dan direct op voor de vlieglessen.

De vlieglessen vinden plaats vanaf Rotterdam The Hague Airport

Tot dusver hebben we het voornamelijk over de proefles gehad. Maar we bieden u natuurlijk ook veel uitgebreidere vlieglessen aan. Stel zelf uw eigen lessen samen. Dat kan aan de hand van de website zodat u ook direct een aantal data kunt voorstellen en een prijsopgave kunt bekijken. Bepaal zelf wat u hier aan uit wilt geven door bijvoorbeeld de vliegminuten uit te breiden of in te korten.

  • Wilt u een proefles of een instapcursus, dus de ware vlieglessen bestaande uit een pakket van 3 keer vliegen inclusief landingen?
  • Standaard vliegen we in onze Cessna 172 maar u kunt ook de iets duurdere, luxere en grotere Tecnam 2010 selecteren.
  • Geef aan of het een cadeau is. U kunt direct een boodschap schrijven en het cadeau per e-mail en per post naar de jarige sturen.

U leest het, vlieglessen uitzoeken en boeken is een peulenschil. Na afloop kunt u heerlijk nagenieten en napraten in brasserie Waalhaven met een prachtig uitzicht over deze luchthaven in de Randstad. Smaakt dit naar nog meer? Dan kunt u zich altijd nog een keer aanmelden voor deze vlieglessen, maar dan in het andere vliegtuig. En kies dan ook voor langere vliegtijden! Voor welke les u dan ook kiest, u bent bij ons absoluut geen dief van uw portemonnee en daarnaast gebeurt alles in een uiterst veilige omgeving. Zo zal er altijd een ervaren piloot meegaan om alles in de gaten te houden.

Dit is niet alleen een leuk cadeau voor anderen maar ook voor uzelf

U gaat deze vlieglessen niet zo snel vergeten, dat kunnen we u wel op een briefje geven. We bieden nog veel meer bijzondere activiteiten aan. Zo kunt u een huwelijksaanzoek op grote hoogte doen. Daarnaast bieden we reclamevluchten aan waarbij een grote reclameboodschap aan de staart van het vliegtuig geknoopt wordt. En wat dacht u van een helikoptervlucht samen met uw partner of een groep vrienden? Bij ons kan het allemaal. Vraag daarom telefonisch of per mail naar alle mogelijkheden. Kijkt u ook eens op sandair.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn