Een mooie portretfoto laat je maken door een portretfotograaf in Utrecht

24 juli 2018

Posted in Fotografie en Videografie

Het is in dit leven altijd zo dat de mooie momenten snel aan je voorbij gaan. De tijd houdt met niemand rekening en vliegt voort. Het ene moment zit je netjes in de schoolbanken te luisteren naar de meester of juf en het andere moment zit je op kantoor te luisteren naar de instructies van de manager. Aangezien de momenten zo snel aan je voorbij gaan, is het van belang dat je ze toch kunt bewaren in je herinneringen. Het is lastig om dat te doen zonder hulpmiddelen. Het geheugen van de mens is alles behalve betrouwbaar en het is zo dat het geheugen een eigen systeem hanteert. Daardoor heb je bepaalde informatie binnen handbereik en andere informatie, herinneringen uit lang vervlogen tijden, liggen opgeslagen in de diepste kelders van je geheugen. Daarnaast vervagen herinneringen en soms vergeet je bepaalde momenten uit je leven compleet. Daarom is het belangrijk om veel foto’s te maken tijdens de verschillende fases in je leven. Als je volwassen bent, dan ben je niet elke dag bezig met hoe het leven was toen je 10 jaar was. Maar het is wel leuk dat je een foto album kun openen en al die herinneringen kunt activeren. Je kunt dus zelf heel veel foto’s maken, maar het is uiteraard ook leuk om van jezelf of van je kinderen leuke en professionele portretfoto’s te maken. Daar heb je dan dus wel een portretfotograaf in Utrecht voor nodig. Deze portretfotograaf in Utrecht kan de persoon in kwestie vastleggen op de gevoelige plaat, zodat het moment nooit meer verloren gaat. Dankzij de digitale technologie blijft de foto ook altijd scherp. Voorheen kon een portretfotograaf in Utrecht wel een mooie foto maken, maar de foto zelf was ook weer onderhevig aan de passage van de tijd. Daardoor kreeg je te maken met gelige foto’s die steeds valer werden. Daarnaast kon er van alles met de foto gebeuren zoals:

  • Foto kwijtraken
  • Koffie over de foto heen knoeien
  • De foto per ongeluk verbranden door een omvallende kaars
  • Inekeschipstra.nl

Zodra je de negatieven niet meer had, kon je de foto niet meer ontwikkelen. Nu kun je met een digitale camera duizenden foto’s maken en deze nemen niet meer ruimte in beslag dan een simpele USB stick. Maar al die foto’s, ondanks dat je ze digital kunt bewaren, verdwijnen natuurlijk. Je slaat ze op via de computer en kijkt er nooit meer naar om. Maak daarom af en toe een leuke portretfoto via een portretfotograaf in Utrecht. Deze kun je dan bijvoorbeeld uitvergroot op canvas drukken of gewoon via een mooie fotolijst in huis plaatsen. Zo kun je de verschillende fases uit het leven van de kinderen bijvoorbeeld in leven houden ook wanneer ze voorbij zijn.

Een portretfotograaf in Utrecht vind je via inekeschipstra.nl

Mocht je op zoek zijn naar een portretfotograaf in Utrecht, dan ben je bij Ineke Schipstra aan het juiste adres. Zij heeft er een kunst van gemaakt om ieder persoon, jong of oud, blond of donker, op de juiste manier te fotograferen. Ze zorgt daarbij altijd voor de juiste context en haar vaardigheden als fotograaf zorgen ervoor dat ieder persoon op een zo goed mogelijk manier wordt vastgelegd op de gevoelige plaat. Op deze manier kan iedereen die de foto ziet de beste herinneringen activeren.

Een jaarlijkse update met de portretfotograaf in Utrecht

Je kinderen worden ouder en de veranderingen zijn vaak groot. Daarom is het geen gek idee om elk jaar een foto te maken met een portretfotograaf in Utrecht.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn