Familiefoto´s laten maken bij fotograaf in Utrecht

22 juli 2018

Posted in Fotografie en Videografie

Onze ouders zijn dit jaar 40 jaar getrouwd. Als kado willen we ze familiefoto´s geven. Mooie foto´s met mijn broers, zussen en de kleinkinderen. We zijn in totaal met zes volwassenen en vier kleine jongens. Een vrij grote groep wat best chaotisch kan zijn met kinderen die allemaal een eigen wil hebben. We zijn daarom op zoek gegaan naar eenfotograaf in Utrechtdie daar mee kan dealen. Enkele jaren geleden hadden we namelijk geen goede ervaring gehad met een fotograaf. De kinderen hadden helemaal geen zin in de shoot. De fotograaf was niet assertief genoeg om daarmee om te gaan. Hierdoor vielen de foto´s ontzettend tegen. Je zag aan de foto´s dat we geen plezier beleefde aan de shoot en we waren helemaal niet blij met het resultaat. We wilden er nu daarom zeker van zijn dat we eenfotograaf in Utrechtzouden vinden die goed is met kinderen. Een fotograaf die zelfs in lastige situaties kan handelen en de kinderen zo ver kan krijgen om leuk op de foto te gaan, ook als ze er helemaal niet op zitten te wachten en liever met elkaar willen spelen. We wilden ook eenfotograaf in Utrechtvinden omdat we allemaal in en rondom Utrecht wonen. Op de school van mijn kinderen heb ik aan andere moeders gevraagd of ze een goedefotograaf in Utrechtkenden. Iemand vertelde heel enthousiast over Professioneelfotografie-utrecht.nl. Een dag later liet ze mij foto´s op haar telefoon zien van de shoot die zij gedaan hadden. De foto´s waren briljant. Het was een hele mooie en natuurlijke shoot en iedereen stond vrolijk op de foto´s. Ik heb dezefotograaf in Utrechtvoorgelegd aan mijn familie en zij waren ook meteen om. Via de website heb ik een afspraak gemaakt en binnen een paar weken konden we bij ze terecht.

Alleen maar lof voor dezefotograaf in Utrecht

Vooraf aan de fotoshoot ben ik even langs geweest bij de studio Black White in Utrecht om de fotograafte ontmoeten en onze wensen te bespreken. Ik heb uitgelegd dat onze vorige fotosessie minder succesvol was en dat we dat nu wilde voorkomen. De vorige keer hebben we een shoot in de huiskamer van mijn broer gedaan. De fotograaf adviseerde om te kiezen voor een andere opzet. We hebben een fotoshoot in de studio gedaan om de kinderen uit hun vertrouwde omgeving te halen. Ik was heel blij met haar advies en actieve houding. Ik had er meteen meer vertrouwen in dat het nu wel goed zou komen. Tijdens de shoot was er een hele ongedwongen sfeer. Mijn zoontjes en neefjes hadden ook direct een goede klik met de fotograaf en hadden veel plezier tijdens de shoot. Hierdoor kon de fotograaf spontane foto’s schieten. Wat het resultaat dan ook mocht zijn, alleen de shoot was al een ontzettend fijne ervaring. Alleen daarom al zou ik nog een keer voor dezefotograaf in Utrechtkiezen.

Wat was het resultaat?

Het resultaat mocht er wezen. De foto’s waren echt prachtig geworden. En alles voor een nette prijs. Deze had ik van te voren natuurlijk al met een anderefotograaf in Utrechtvergeleken. Het pakket wat we aangeboden kregen zag er als volgt uit:

  • Fotoshoot voor 10 personen;
  • Een mooie opzet in de studio;
  • Een ontspannende sessie van ruim 2 uur;
  • 25 foto’s bewerkt in hoge resolutie;
  • 2 afgedrukte foto’s van 20×30.

Mochten we ooit gaan trouwen of een keer een shoot met ons gezin willen doen, zou ik zeker weer voor dezefotograaf in Utrechtkiezen. Ik ben er zeker van dat mijn ouders blij zullen zijn met het kado.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn