Waar kunt u uw broodtrommel bedrukken laten?

22 juni 2019

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Ons bedrijf geeft onze medewerkers ieder jaar een geschenk. Dit doen wij omdat wij het leuk vinden om onze mensen iets te geven, maar wij doen dit ook vanuit het oogpunt van duurzaamheid. Wij willen namelijk graag bevorderen dat onze mensen beter nadenken over verspilling van grondstoffen en vandaar dat wij hen ieder jaar iets geven dat duurzaamheid bevordert. Dit jaar hebben wij er voor gekozen om iedereen een broodtrommeltje te geven. Het leek ons namelijk goed om een dergelijke trommel te geven omdat wij zien dat heel veel mensen iedere dag plastic zakjes gebruiken voor hun boterhammen en dat kon anders, zo dachten wij. Wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden om iets leuks te bedenken. Het leek ons leuk om de broodtrommel bedrukken te gaan. Wanneer je namelijk een broodtrommel bedrukken gaat, kun je je mensen iets persoonlijks geven. Wij wisten niet of je een broodtrommel bedrukken kon, maar wij hebben even op het internet gekeken om te zien of het ├╝berhaupt mogelijk was om een broodtrommel bedrukken te gaan. Wij hebben toen allerlei mogelijkheden gevonden en wij zagen al snel dat wij een heel goede kans konden maken wanneer wij een keer gingen informeren naar de mogelijkheden van de mensen achter de site DeReklameshop.nl. Deze site zegt namelijk dat ze een broodtrommel bedrukken kan en wij wilden daarom graag weten wat er op dit gebied allemaal mogelijk was. Wij wilden niet slechts een simpel logootje op onze broodtrommel bedrukken, wij wilden erg graag echt iets moois van maken. Wij waren dan ook blij om te horen dat je alles op de broodtrommel bedrukken kan wat je maar wilt. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en het was voor ons dan ook niet moeilijk om te beslissen dat wij graag met dit bedrijf wilden werken. Deze mensen hebben namelijk ook heel veel goede recensies mogen ontvangen van klanten die ons voorgingen, dus het stond voor ons vast dat wij hier waarschijnlijk heel goede zaken konden doen. 

Wij lieten hier voordelig een broodtrommel bedrukken 

Wij hebben een grafisch vormgever in de arm genomen om een ontwerp te maken dat wij vervolgens op de broodtrommel bedrukken wilden laten. Wij hebben uiteindelijk iemand gevonden die een heel mooi ontwerp heeft weten te maken en het resultaat was dan ook heel erg mooi. Vervolgens hebben de mensen van DeReklameshop.nl dit ontwerp op de trommel aangebracht en wij kunnen u zeggen dat het resultaat echt heel erg mooi is geworden. Wij hebben nu een heel leuk geschenk voor onze personeelsleden kunnen laten maken. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij hebben de trommels inmiddels aan onze mensen uitgedeeld en iedereen was heel blij met zijn of haar geschenk. De trommels wordt optimaal gebruikt en dat is fijn om te merken. Kortom:

  • Wij konden hier goede trommels kopen 
  • Wij konden alles op de trommels laten aanbrengen wat wij maar wilden 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Wij zijn van plan om in de toekomst nog vaak een bestelling te gaan doen via deze site. Je kunt hier namelijk veel interessante mogelijkheden vinden. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn