Wat is een goede thee groothandel?

19 april 2020

Posted in Mens en gezondheid

Je hebt een eigen winkel en bent op zoek naar een goede thee groothandel om je assortiment mee aan te vullen. Kijk dan eens op de website van Vehgro. Dit is een groothandel in biologische voedingsmiddelen, en ze verkopen ook diverse soorten verse, losse thee. Deze koop je in per 1 kilo, 5 kilo of zelfs 10 kilo. Uiteraard wordt de verse thee steeds goedkoper bij iedere staffel. Hoe meer je afneemt, hoe minder je ervoor betaalt. De prijzen van deze thee groothandel verschillen per smaak. Iedere thee heeft een andere samenstelling en dus hebben sommigen een eenvoudiger productieproces dan anderen. Een van de duurdere varianten is bijvoorbeeld de biologische immuniteitsversterkende thee. Deze bestaat uit een verkwikkende mix van onder andere goudsbloem, rozenbloesem, duizendblad en sint-janskruidbloesem. De unieke combinatie van deze ingrediƫnten maakt dat hij een versterkende werking heeft op je immuunsysteem. Het is dus een perfect theetje om te drinken bij een verkoudheid of wanneer je jezelf weerbaarder wilt maken tegen andere infecties en virussen. Deze thee groothandel levert deze thee enkel 100% biologisch, en kan je indien gewenst ook hele grote hoeveelheden leveren. Neem daarvoor even contact met ze op.

Thee groothandel met biologische producten

Bij Vehgro kun je niet alleen terecht voor die lekkere biologische, verse thee. Ze verkopen namelijk nog veel meer gezonde producten, en allemaal volkomen natuurlijk. Je kunt met hun assortiment het aanbod in jouw winkel verrijken, of zelfs een eigen merk opzetten. Deze thee groothandel levert namelijk in neutrale verpakkingen, dus kun je de thee daarna in je eigen verpakking doen, met je eigen logo. Ditzelfde geldt voor al hun andere, biologische producten, zoals:

  • Diverse kruiden en specerijen
  • Groente- en fruitpoeders
  • Diverse superfoods (maca, chlorella, curcuma, etc.)
  • Eetbare oliĆ«n
  • Zaden en pitten

Al deze producten kun je naast thee in deze groothandel bestellen. Je kunt ze in je winkel verkopen op basis van gewicht, of ze in eigen verpakkingen doen om je eigen merk biologische producten te lanceren. Het fijne aan deze groothandel is dat alle producten volledig en gecertificeerd biologisch zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze per ongeluk toch bestrijdingsmiddelen bevatten, of chemische toevoegingen. Bij Vehgro vinden ze het belangrijk dat ze op een slimme manier gebruik maken van wat de aarde te bieden heeft, en zijn ze overtuigd van de positieve gezondheidseffecten van volledig biologische producten.

Biologische groothandel voor superfoods

Of je nu superfoods op basis van gewicht wilt verkopen in je winkel, of een eigen merk op de markt wilt brengen, bij Vehgro ben je aan het juiste adres. Deze thee groothandel heeft zich namelijk gespecialiseerd in allerlei soorten biologische voeding, en verkoopt ook allerlei superfoods. Dus of je nu een biologische thee groothandel zoekt of een groothandel in natuurvoeding en andere biologische producten, bij hen ben je aan het juiste adres. In hun webshop bestel je heel gemakkelijk alle producten op basis van staffelprijzen, hoe meer je bestelt, hoe goedkoper het wordt. Na je aankoop wordt je order (hoe groot of klein ook) zo snel mogelijk ingepakt en naar je toegestuurd. Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit, lekker makkelijk! Biologische producten in bulk bestel je dus in de webshop van Vehgro, want daar verkopen ze alle superfoods, thee en andere voedingsmiddelen voor jouw aanbod natuurvoeding. 

https://www.vehgroshop.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn