Wat is jouw favoriete verjaardag versiering?

22 januari 2021

Posted in Creatief en Decoratief

Of je nu jong of oud bent, verjaardag versiering hoort er natuurlijk gewoon een beetje bij als je jarig bent! Vroeger werd dit alleen als noodzakelijk gezien voor kinderen, als een volwassene jarig was dan werd het huis niet zomaar versierd. Gelukkig is daar verandering in gekomen, want iedereen verdient toch een vrolijk versierd verjaardagsfeestje?! De beschikbare verjaardag versiering is wat dat betreft ook veranderd, er zijn steeds meer artikelen verkrijgbaar die meer op een oudere doelgroep gericht zijn. Dat maakt het voor jou mogelijk om daadwerkelijk slingers, ballonnen en andere feestartikelen te vinden die jij echt leuk vindt!

Wat is jouw favoriete verjaardag versiering?

Welke verjaardag versiering kies jij?

Zoals gezegd is er heel veel keus als het aankomt op verjaardag versiering. Je kunt dan denken aan:

  • slingers
  • ballonnen
  • tafeldecoratie
  • feesthoedjes
  • waaiers, pom poms en lampionnen
  • piƱata’s

Het eerste waar je mee begint, is natuurlijk het uitkiezen van de slingers. Er zijn wat dat betreft al heel veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor vlaggetjeslijnen, die tegenwoordig in heel veel verschillende kleuren en dessins te krijgen zijn. Of je nu houdt van rustige kleuren, zoals wit, zwart en zilver, of dat je er een bontgekleurd feestje van wilt maken, er is altijd wel een vlaggenlijn te vinden die past bij jouw wensen. Maar je kunt ook kiezen voor swirl slingers, confetti slingers, tasselslingers of letterslingers. Heb je dit eenmaal bepaald en dan vooral ook de kleur, dan kun je de andere verjaardag versiering er bij uit gaan zoeken. Denk dan aan bijpassende ballonnen, die je op kunt hangen of met behulp van helium kunt laten zweven in de lucht. Of je kunt van de ballonnen een mooie boog maken bijvoorbeeld. Je kunt ze net zo aan elkaar bevestigen zoals jij wilt en je kunt er daardoor ook alle kanten mee op. Met ballonnen en slingers heb je al een groot deel van jouw verjaardag versiering geregeld!

Andere feestartikelen

Maar wil je het plaatje echt helemaal af maken, dan koop je er natuurlijk ook nog wat andere verjaardag versiering bij. Een feestelijk gedekte tafel mag bijvoorbeeld ook niet ontbreken en je kunt dan ook leuke tafeldecoratie hiervoor aanschaffen. Feesthoedjes kunnen er ook erg leuk uitzien, maar vaak is dit wel iets wat kinderen leuker vinden dan volwassenen. Wat dan voor volwassen zeker weer erg leuk is, zijn speciale photo booth props. Je kent ze vast wel van de plaatjes: hoeden, snorren, gekke brillen en nog veel meer op stokjes, zodat je ze voor je gezicht kunt houden voor een foto. Niet echt verjaardag versiering, maar wel een leuke manier om bijzondere feestfoto’s te komen! Ben jij op zoek naar slingers of feestartikelen? Dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen bij slingershop! Je vindt bij deze zaak een heel ruime keus en je kunt zelfs persoonlijke letterslingers bij hen laten maken. Kleur, tekst en andere tekens, je kunt het echt helemaal zelf naar wens samenstellen! Ze hebben bovendien zowel voor kinderen als volwassenen, voor jongens, meisjes, vrouwen en mannen leuke artikelen in hun assortiment. Daardoor zul je bij slingershop altijd slagen als je op zoek bent naar verjaardag versiering!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn