Wat leer je in een excel cursus?

19 oktober 2018

Posted in Cursus en Opleidingen

Op zoek naar een excel cursus waarmee jij kunt leren hoe je het best gebruik kunt maken van de tekstverwerkingssoftware? De applicatie van Microsoft is bijna niet weg te denken uit de dagelijkse werkzaamheden van vrijwel ieder bedrijf. Van veel medewerkers wordt tegenwoordig verwacht dat ze goede kennis en vaardigheden hebben voor werkzaamheden op de computer. Hierbij hoort ook het noteren en verwerken van gegevens in programma’s als excel en word. Een excel cursus is daarom geen overbodige luxe en kan een bijzonder goede investering zijn. Je leert er alle belangrijkste functies van de software kennen. Binnen korte tijd leer je hoe je het best grafieken en tabellen kunt opstellen. Ook kom je meer te weten over de vele formules die je binnen het programma kunt gebruiken. Door je basiskennis en vaardigheden uit te breiden, leer je veel productiever gebruikmaken van de software. Dit is zowel nuttig voor jou als medewerker en voor het bedrijf waar je werkt. Met een excel cursus verhoog je zo de productiviteit en daardoor ook de omzet. Via HR-ICT vind je een kwalitatieve training op maat.

Details van een excel cursus bij ons

Hoe ziet een excel cursus van HR-ICT eruit? We vertellen je hier in detail wat je van een training kunt verwachten. Een excel cursus vindt in de meeste gevallen op locatie plaats, bij de klant zelf. Wanneer dit niet uitkomt, is het echter ook mogelijk om door ons een locatie met computers te laten regelen. Tijdens iedere les worden de groepen klein gehouden. Wanneer jij of jouw team van medewerkers een training bij ons volgt, wordt er dus altijd lesgegeven in een kleine groep. Dankzij het kleine aantal cursisten is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Er is meer dan genoeg tijd om vragen te stellen en extra uitleg te vragen. Ook zal de uitleg goed te volgen zijn doordat de leslocatie kleinschalig is. Doordat het aantal cursussen in het aanbod ook klein gehouden wordt, kunnen we de beste kwaliteit bieden voor alle geïnteresseerden. We houden de verschillende cursusonderwerpen beperkt en kunnen ons daarom helemaal specialiseren in ieder onderwerp. Zo kunnen we iedere training optimaliseren voor het beste resultaat. Bovendien wordt er gelet op de persoonlijke wensen van iedere cursist. Op die manier kunnen we de lessen op maat aanbieden en krijgt iedereen waar voor zijn geld. Door middel van open inschrijvingen en kleine groepen verzorgen wij cursussen op maat.

Volledig wegwijs in officeapplicaties

Wat kun je naast een excel cursus nog meer vinden op Vandijkcomputeropleidingen.nl? Er wordt een beperkt maar volledig assortiment van cursussen aangeboden. De meest gangbare applicaties van Microsoft Office worden allemaal aangeboden als training bij ons. Cursisten kunnen volledig wegwijs worden door een of meerdere cursussen te volgen van een van de meest gebruikte softwareprogramma’s voor zowel privé als zakelijk gebruik. Kies bij ons ook voor:

  • Word
  • PowerPoint
  • Outlook
  • Project

Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt over een Microsoft Office training van HR-ICT. Of je nu een excel cursus of andere cursus wilt volgen, je kunt bij ons terecht. Per ICT-training in ons aanbod wordt uitgebreid uitgelegd wat je kunt verwachten. Voor alle producten in ons aanbod is een aparte pagina met informatie te vinden. Ook is het natuurlijk mogelijk om even contact op te nemen met een medewerker. Er staat altijd iemand voor je klaar om je meer uitleg te geven over een van onze producten. Zo vind je snel en gemakkelijk waar je naar zoekt. Ga direct naar de website of neem contact op via de mail of de telefoon. Begin vandaag nog met het werken aan jouw officevaardigheden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn