Werk aan uw leiderschap met een executive coach

22 december 2018

Posted in Coaching en Workshops

Als vrouw in de top van het bedrijfsleven is het soms lastig om het leiderschap te houden. Met behulp van een executive coach kunt u een natuurlijk leiderschap creëren, waardoor u weet hoe u op bepaalde zaken in kunt spelen. Een executive coach helpt u niet alleen om uw zakelijke doelen te verwezenlijken, maar biedt ook een goede begeleiding en ondersteuning in de weg hier naar toe. Elodie van Sytzama is zo’n executive coach en helpt u bij uw weg naar de top. Ik vertel u graag meer over mijn werkzaamheden en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat u uw doelen kunt verwezenlijken, zonder uzelf te hoeven veranderen.

Een executive coach vergroot uw zelfvertrouwen

Een executive coach helpt u bij het verbreden van persoonlijk en natuurlijk leiderschap. Hierbij wordt u volledig begeleid en ondersteund, zodat u aan het einde van het traject precies weet hoe u het beste leiding kunt geven. Om dit te kunnen bereiken werk ik als executive coach actief met u aan het vergroten van uw zelfvertrouwen en laat ik u opnieuw inzien hoe belangrijk het is om successen te behalen en ambities en talent te hebben of ontwikkelen. Daarbij is een executive coach niet alleen een professioneel klankbord, maar worden er ook nieuwe benaderingen en perspectieven aangedragen. Hiermee bent u verzekerd van:

  • Een vergroot zelfvertrouwen
  • Een kortere weg naar natuurlijk leiderschap
  • Nieuwe mogelijkheden
  • Een andere kijk op leidinggeven en onderhandelen
  • Het beter toepassen van uw talenten en ambities

U zult zien dat de mogelijkheden voor u en uw leiderschap enorm groeien met een executive coach. U krijgt alle handvatten om uw zelfvertrouwen te vergroten en daarmee ook een andere kijk op uw werkzaamheden krijgt. Als executive coach leg ik de nadruk op het benutten van uw talent in de breedste zin van het woord. Hierdoor blijft de werkomgeving niet alleen een inspirerende plek waar u volop aan de slag kunt met uw kennis en vaardigheden, maar leert u ook de positieve effecten van natuurlijk leiderschap toepassen. Voordat wij hieraan gaan werken vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaats, waarin wij uw wensen en verwachtingen bespreken en waarbij ik kijk hoeveel er gedaan moet worden om alles te bewerkstelligen. Als er een klik is, gaan wij direct aan de slag met het traject. Zo zult u snel als vrouw aan de top weten wat u moet doen om serieus genomen te worden en voor uw werknemers te staan alsof u de hele wereld aan kunt.

Krijg de juiste handvatten

Elodie van Sytzama is uw executive coach als u meer zelfvertrouwen wilt hebben in uw werkveld. Door mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven ben ik de aangewezen persoon om u handvatten toe te reiken die een positieve uitwerking hebben op uw leiderschap. Samen met u werk ik actief aan uw zelfvertrouwen, waardoor u een natuurlijk leiderschap ontwikkelt. Dit doen wij door obstakels in de praktijk uiteen te leggen. Zo ontwikkelt u een eenvoudiger en efficiënter leiderschap, waardoor u in staat bent om de juiste koers te blijven varen. Hierdoor blijft de werkomgeving niet alleen een inspirerende plek waar u aan de slag kunt met uw kennis en vaardigheden, maar leert u ook de positieve effecten van natuurlijk leiderschap toepassen. Daarnaast krijgt u ook nieuwe ideeën en inzichten, waardoor u uw talenten opnieuw in kunt zetten. Wilt u meer informatie over mijn werkzaamheden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://elodievansytzama.nl/. We plannen dan zo snel mogelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw situatie te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn