Wij schakelden deze vaatwasser reparatie in Haarlem in

15 maart 2018

Posted in ICT en Techniek

Mijn vriend en ik hebben beide een drukke baan en als wij ’s avonds laat thuiskomen, willen wij geen gedoe meer hebben van het huishouden. Vandaar dat wij voor zoveel mogelijk taken een machine hebben gekocht en zo ook voor het doen van de afwas. Tot onze grote spijt, heeft dit apparaat het laatst begeven. Het was namelijk zo dat wij eerst al merkten dat de vaat er niet meer echt schoon uit kwam, en vervolgens merkten wij dat het apparaat er helemaal mee ophield. Dat vonden wij heel erg vervelend want het gebeurde namelijk net nadat onze garantie was afgelopen. Vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken of er misschien ook mogelijkheden waren op het gebied van vaatwasser reparatie in Haarlem. Wij wonen namelijk in deze stad en vandaar dat wij hier gingen zoeken naar een bedrijf dat zich had gespecialiseerd in vaatwasser reparatie in Haarlem. Via het internet kwamen wij uiteindelijk terecht op de site van Allfixservice.nl. De site van dit bedrijf zag er heel hoopvol uit en wij hadden meteen in de gaten dat wij deze mensen zouden moeten vragen voor onze vaatwasser reparatie in Haarlem omdat zij namelijk alle mogelijke soorten witgoed kunnen repareren, zo viel te lezen op hun site. Vandaar dat wij maar eens even contact hebben gelegd met de mensen van deze firma om te horen of zij op korte termijn ook beschikbaar waren voor vaatwasser reparatie in Haarlem. Dat bleek het geval te zijn en vandaar dat wij meteen een afspraak hebben gemaakt met de mensen van deze vaatwasser reparatie in Haarlem om onze machine te komen bekijken. De volgende dag stond er al een monteur van dit bedrijf bij ons op de stoep en wij hebben hem uitgelegd wat er niet meer werkte aan onze machine. Hij heeft het apparaat vervolgens uitelkaar geschroefd en is gaan kijken of hij het mankement aan het licht wist te brengen.

Wij betaalden een mooie prijs voor onze vaatwasser reparatie in Haarlem

Toen de monteur eenmaal aan het kijken was wat er aan de hand kon zijn met onze afwasmachine, had hij al tamelijk snel in de gaten dat de verwarmingselementen niet meer goed werkten. Hij vertelde ons dat het dan zo is dat de machine zichzelf vervolgens uitschakelt omdat het anders kan leiden tot meer schade. Hij vertelde dat hij ons kon helpen met de vaatwasser reparatie in Haarlem en dat hij voor ons nieuwe elementen kon bestellen. De monteur van deze vaatwasser reparatie in Haarlem gaf ons een opgave van de te verwachten kosten en wij hebben meteen ingestemd om het mankement aan onze machine op te lossen. Wij wilden namelijk graag dat alles weer snel zou gaan werken en vandaar dat wij meteen groen licht hebben gegeven om nieuwe onderdelen te bestellen. Dit heeft deze vaatwasser reparatie in Haarlem voor ons gedaan en binnen een week hadden wij de onderdelen niet alleen in huis, maar waren ze ook voor ons gemonteerd. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke kosten. Voor het bezoek van de monteur hoefden wij minder dan vijftig euro te betalen en op de onderdelen kregen wij korting. Wij zijn dus zeer tevreden over deze vaatwasser reparatie in Haarlem.

Dit bedrijf kan alle soorten witgoed voor u repareren

Heeft u ook problemen met uw afwasmachine? Schakel dan dit bedrijf in om te kijken wat zij voor u kunnen doen. Tevens kunt u hen vragen voor de reparatie van al uw overig witgoed, zoals bijvoorbeeld:

  • uw koelkast
  • uw vriezer
  • uw droger

Kijk snel een keer op Allfixservice.nl om meer over de mogelijkheden van AllFix Service te lezen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn