Zoekt u een expert op het gebied van asfaltwerken?

1 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij hebben een groot bedrijfsterrein en wij hebben gemerkt dat het de hoogste tijd was om dit terrein opnieuw te laten asfalteren. Wij hebben namelijk in de loop der jaren steeds meer materieel gekocht en dat is ook steeds zwaarder geworden dus ons asfalt is in de loop der jaren behoorlijk omgeploegd. Omdat de zaken erg goed gaan, hebben wij besloten om een keer te kijken hoe wij ons erf zo goed mogelijk konden optimaliseren. Wij hebben toen gekozen om een professioneel bedrijf voor asfaltwerken in de arm te nemen. Wij wilden er namelijk zeker van zijn dat wij door een bedrijf geholpen konden worden dat alles van asfaltwerken af wist. Wij hebben daarom eens even bij ons in de buurt gekeken of er een bedrijf te vinden was dat gespecialiseerd was in asfaltwerken. Wij hebben toen al heel snel de site van de mensen van Avema.nl gevonden. Deze site vonden wij meteen heel erg interessant omdat wij via deze site namelijk allerlei interessante mogelijkheden te zien kregen wanneer het ging over asfaltwerken. Wij hebben bekeken wat de mogelijkheden allemaal waren om hier een goede deal te sluiten en dus hebben wij eens even contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij ons ook konden helpen met onze asfaltwerken. Wij hebben toen te horen gekregen dat zij ons op heel veel manieren konden helpen en dus hebben wij meteen ge├»nformeerd naar het kostenplaatje dat aan deze oplossing hing. Wij kregen te horen dat wij niet veel voor hun diensten hoefden te betalen en dat was heel prettig om te horen. Je weet dan namelijk zeker dat je voor een goede prijs geholpen wordt aan kwalitatieve asfaltwerken. Wij hebben daarom ook meteen een offerte aangevraagd bij dit bedrijf zodat wij konden bekijken of wij genoeg budget hadden liggen voor het aanbrengen van onze asfaltwerken. Dit bleek het geval te zijn en wij zijn daarom blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben. Wij konden hier namelijk voor een heel goede prijs mooie asfaltwerken laten aanleggen en bovendien konden wij ook al op heel korte termijn geholpen worden. Dat was alles wat wij nodig hadden en ik ben dan ook blij dat wij Avema hebben ingeschakeld om onze asfaltwerken te verzorgen. 

Schakel Avema in voor al uw asfaltwerken Zoekt u een expert op het gebied van asfaltwerken?

Wij hebben inmiddels ons hele terrein opnieuw in het asfalt kunnen leggen en ik kan u zeggen dat het resultaat echt heel erg mooi geworden is. Ik ben daarom ook blij dat wij dit bedrijf gevraagd hebben om onze asfaltwerken te verzorgen want wij zijn voor een goede prijs aan hoogwaardige kwaliteit geholpen. 

Wilt u meer weten?

Als u ook graag met dit bedrijf wilt gaan werken, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van Avema.nl te gaan kijken. U kunt hier namelijk:

  • Zien wat men allemaal voor u kan betekenen 
  • Bekijken welke kosten aan hun werk verbonden zijn 
  • foto’s bekijken van projecten die zij reeds afgerond hebben 

Ik hoop dat u iets aan mijn adviezen heeft gehad. Ik kan u zeggen dat wij heel tevreden waren over dit bedrijf. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn