Een warmtepomp laten plaatsen

29 juli 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn vrouw en ik wilden dit jaar ons huis laten verbouwen en wilden direct onderzoeken of het mogelijk was om onze energiekosten te verlagen. Het is vaak voordelige om veel dingen tegelijk te laten doen en wij wilden graag slimme investeringen doen. De energiekosten zou voordelig kunnen zijn voor onze portemonnee en is beter voor het milieu en dat vinden wij ook erg belangrijk. Wij wilden graag advies van een bedrijf met veel ervaring in energie bezuinigende maatregelen en kwamen uit bij The Sunshine Company. Door dit bedrijf hebben wij zonnepanelen en een warmtepomp laten plaatsen, dit was niet goedkoop, maar hierdoor zijn wij bijna volledig zelfvoorzienend. Mijn vrouw en ik waren een tijd lang aan het twijfelen over een grote verbouwing aan ons huis, of een nieuw huis kopen. Wij hebben hier altijd fijn gewoond, maar het huis was al wat ouder en wij wisten dat een verbouwing veel geld zou kosten. Geld was geen probleem, want wij hadden een groot bedrag opzij gezet, hierdoor hadden wij verschillende opties. Wij hadden de huizen die te koop waren in de buurt in de gaten gehouden, maar er was niets dat ons overtuigde. Uiteindelijk leek het ons het beste om ons huis te laten verbouwen en wij wilden direct onderzoeken of wij zonnepanelen en een warmtepomp konden laten plaatsen. Het idee was om volledig, of bijna volledig zelfvoorzienend te worden, omdat dit goed kon zijn voor onze portemonnee en voor het milieu. Dit was echter het idee, maar wij wisten niet of dit mogelijk zou zijn voor ons huis. Het leek ons verstandig om een bedrijf in te benaderen die veel ervaring heeft met het plaatsen van zonnepanelen en een warmtepomp. Zij zouden voor ons kunnen berekenen wat het plaatsen zou kosten, wat het rendement zou worden en of wij nog andere dingen aan ons huis moesten laten verbouwen. 

The Sunshine Company kon ons meer vertellen over zonnepanelen en een warmtepomp

Online zochten wij naar bedrijven die ons konden helpen en wij kwamen al snel uit bij The Sunshine Company. Dit bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen en een warmtepomp en kon ons veel informatie geven. Een van hun experts bekeek wat wij moesten laten aanpassen en wat het ons allemaal zou kosten. Het bleek dat wij het beste ook vloerverwarming konden nemen, zodat wij het beste rendement zouden hebben. Het laten plaatsen van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp was niet goedkoop, maar het zou veel besparingen opleveren, waardoor wij besloten om dit bedrijf de klus uit te laten voeren.

Een grote verbouwing

Afgelopen maand gingen de mannen van dit bedrijf bij ons aan de slag met het plaatsen van de vloerverwarming, zonnepanelen en de warmtepomp. Het was een flinke klus, maar wij zijn erg blij met het resultaat. Onze energiekosten zijn aanzienlijk lager, wij wonen comfortabeler en dit is ook nog beter voor het milieu. Wij waren erg tevreden over de werkzaamheden van The Sunshine Company en raden dit bedrijf aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in energiebezuiniging 
  • Een expert bekeek onze situatie en kwam met aanbevelingen
  • Wij lieten vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp plaatsen
  • Wij zijn nu bijna volledig zelfvoorzienend   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn