De plexr soft surgery.

23 juli 2019

Posted in Mens en gezondheid

Voor de meest complexe cosmetische ingrepen kun je terecht bij de praktijk voor injectables. Hier kun je onder andere terecht voor een PlexR ingreep. PlexR is de nieuwste generatie innoverende en revolutionaire medische apparatuur die de wereld van de medische esthetiek doet veranderen. PlexR is de naam van het medisch plasma apparaat en is het meest innovatie apparaat voor verstrakking, verjonging en verwijderingen van overtollig huid. Wil jij ook weten of een zogeheten PlexR soft surgery ook voor jou mogelijk en geschikt is? Dan wordt u aangeraden deze tekst te lezen. 

Wat handige basisinformatie over een PlexR behandeling wat zeker goed is om te weten voordat je er aan begint

Voordat je een behandeling ondergaat wil je natuurlijk wel weten hoe dit in elkaar zit, het is tenslotte wel je gezicht of lichaam, iets wat iedereen ziet wanneer je voor iemand staat. Een PlexR is een nieuwe techniek waar geen naald of mes aan te pas hoeft te komen. Het is een apparaat met gasmoleculen die geïoniseerd zijn. Dat betekent dat de moleculen geladen zijn. Dat klinkt misschien gek of eng, maar je voelt er helemaal niks van. Deze PlexR behandeling is een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie, het verwijderen van littekens of van het verwijderen van overtollig huid. PlexR zorgt voor een liftend effect en is dus toepasbaar in andere zones waaronder de hals en de kaaklijn. Door de aanrakingen van het apparaat trekken de huidvezels samen, hierdoor zie je direct een liftend effect. De behandelende arts doet een serie van aanrakingen en daardoor ontstaat er een gebied waar de huid gelift en stevig is. Na de behandeling activeert het lichaam de aanpak van collageen en elastine. Dit is een indirect effect, maar daardoor ontstaat er een nog beter effect. Het resultaat is een natuurlijk ogende verjonging van het gelaat of de hals.

De infectiegebieden en dus de mogelijkheden met een PlexR zijn:

 • Decolleté
 • Donkere kringen onder de ogen 
 • Fronsrimpel
 • Hals
 • Handen 
 • Hangende oogleden 
 • Hyperpigmentatie
 • Kaaklijn
 • Traangoot en wallen 
 • Wenkbrauwen 
 • Kraaienpootjes 

De verwachting en het resultaat na een ingreep

Na binnenkomst en ontvangst zal er een arts in gesprek gaan en hierin moet duidelijk worden wat je wensen zijn en welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Indien hier uitkomt dat een PlexR behandeling het beste voor is dien je op een later moment terug te komen, dit is in verband met de lange wachtrijen. Een behandeling met PlexR duurt meestal een half uur tot een uur maximaal.  

Zodra de behandeling is afgelopen maakt de arts of de praktijkassistent de huid schoon en wordt het behandelde gebied behandeld met een crème. Ook wordt er uitgelegd hoe je je het behandelde gebied moet verzorgen om het herstel te bespoedigen. 

Er zal zeker een duidelijk verschil zijn met hoe het er voor de behandeling uit zag. Hoe groot dit verschil is hangt af van wat de ernst van de rimpels, littekens en slapte van de huid was. Het effect, het resultaat dus, zal gedurende drie jaar aanhouden. Om de garantie en vertrouwen van de klant te krijgen is de praktijk ISO-gecertificeerd en zijn ze 24 uur per dag bereikbaar voor vragen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn