Wat moet ik doen als mijn iPhone geen service meer heeft?

20 juli 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Heel vervelend, vooral anno 2019, als jouw iPhone geen service meer heeft. Wat moet je dan doen? Vandaag zal ik je alles uitleggen over de stappen die je moet zetten. Het is namelijk nooit leuk als jou iPhone geen service meer heeft. Je bent dan immers niet meer bereikbaar en tegenwoordig kan bijna niemand meer zonder mobiel. Je kunt eigenlijk niet meer zonder en dat is zonde. Hoe zou de wereld eruit zien als we vaker konden zeggen dat we gewoon niet bereikbaar willen zijn? Omdat dat nog niet mogelijk is, heb ik speciaal voor jullie dit artikel geschreven. Allereerst, heeft jouw iPhone geen service meer? Heb jij een reparatie nodig? Vergelijk dan nu de kosten. Je kunt de site van gsmerz4u toe gaan en vervolgens jouw telefoon reparatie aanvragen. Maar voordat het zover komt, kun jij ook eerst proberen zelf de problemen op te lossen. Je denkt misschien dat je daar niet goed in bent maar je kunt het altijd proberen. In dit artikel zal ik je dus uitleggen hoe je te werk kunt gaan. Maar ik zal ook uit gaan leggen hoe je kunt leven zonder mobiel. Want het is immers simpelweg niet altijd nodig om bereikbaar te zijn. Dit schijnt wel moeilijk te zijn voor sommige mensen, vandaar dat ik ook een blokje met tips heb gemaakt. Dit zie je onderaan de blog. 

iPhone geen service? Deze stappen moet je volgen!

Wat moet ik doen als mijn iPhone geen service meer heeft?Als je iPhone geen service heeft dan zijn er een aantal stappen die je kunt en moet gaan volgen. Allereerst, de wijze raad is altijd om jezelf te helpen. Dit werkt doorgaans veel beter dan dat je zomaar een klantenservice gaat opbellen. We weten allemaal dat als jouw iPhone geen service heeft, je het eerst beter zelf kunt oplossen. Immers, je kunt beter uitgaan van je gezonde verstand dan dat je iemand anders laat nadenken. Want de gedachten die jij in je hoofd hebt zitten omtrent het oplossen van jouw probleem omtrent de iPhone die geen service meer heeft lijken geenszins op de gedachten die een collega van de klantenservice heeft. Dus: iPhone geen service? Eerst zelf proberen, daarna hulp vragen!

iPhone geen service? Soms heb je geen mobiel nodig!

Allereerst wil ik kort onderbouwen waarom je geen mobiel nodig hebt. Dit wil ik toelichten aan de hand van een aantal punten. Namelijk de volgende:
  • Het is veel gezelliger in een groep zonder mobiel
  • Je kunt je beter concentreren op je omgeving
  • Zonder mobiel besef je je beter wat er om je heen gebeurt

Kortom, het is echt niet altijd nodig om een mobiel te hebben. Kijk maar eens om je heen, niemand let meer op de natuur, iedereen zit op zijn of haar mobiel te kijken en is met van alles behalve zijn of haar omgeving bezig – namelijk het constant scrollen op het mobieltje, voornamelijk apps als Instagram en Snapchat te bekijken. Uiterst onnodig, al zeggen wij het zelf. Het is wel paradoxaal, want aan de ene kant gebruiken wij ook allemaal social media. Stiekem zijn we toch allemaal een beetje verslaafd, niet waar? Zonde, maar anno 2019 hebben we er helaas allemaal net zo veel last van. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn