Zoekt u een sanitair unit?

20 juli 2019

Posted in Transport en Logistiek

Harmsen is een bedrijf dat gebruikte sanitairwagens en sanitair-units levert. Deze wagens kunnen aangepast en uitgebreid worden naar wens. De producten van Harmsen zijn praktisch, sterk en goed doordacht en het gaat altijd om maatwerk. Daarnaast wordt de sanitair unit gebouwd volgens de specifieke wensen van de klant. Dit wordt gedaan in de eigen productiehal in Lemelerveld. Maatwerk is dus standaard bij ons. Er is geen sprake van een assortiment met vele varianten, u stelt zelf uw eigen schaftwagen samen online. 

Harmsen is van oorsprong een leveranciers van bouwmaterialen. De ontwikkelingen binnen de branche hebben er voor gezorgd dat het bedrijf is uitgegroeid tot allround toilet unit producent. De producten worden gebouwd met een visie. Dit ziet u terug in de details, het materiaalgebruik, afwerking en de constructie.

Sanitair aanbod

Naast het kopen van nieuwe producten kan u bij Harmsen ook terecht voor tweedehands producten, deze worden uit voorraad geleverd en zijn daardoor snel inzetbaar. Het aanbod wisselt wekelijks en bestaat momenteel uit:

  • Sanitair unit van 6×3 meter van 3000 euro.
  • Sanitair unit van 4×2 meter van 1500 euro
  • Toiletunit met drie toiletten en vier urinoirs van 6×3 meter van 3000 euro.

Onder de aangeboden tweedehandse sanitair unit of sanitairwagen worden de specificaties weergegeven. Zo wordt er duidelijk hoeveel toiletten, urinoirs, handen spoel bakken, boiler, voorportaal, groepenkast en verlichting aanwezig zijn bij het product. Daarnaast is beschreven van welk materiaal de unit of wagen gebouwt is en wat deze kost, ook zijn er diverse foto’s beschikbaar.

De sanitair unit van Harmsen wordt vaak ingezet op bouwplaatsen, evenement terreinen en campings. Daarnaast zijn de kleinere modellen handig als tijdelijke sanitaire ruimte tijdens renovaties of verbouwingen van badkamers. 

Ook de tweedehands sanitair unit kan op maat gemaakt worden voor de klant. Hierbij is van alles mogelijk denk aan, extra wasbakken, extra wc’s of extra urinoirs. Het is zelfs mogelijk om een aansluiting voor een wasmachine of droger te laten plaatsen. De sanitair unit is erg praktisch op locaties waar deze wat langer moeten blijven staan, bijvoorbeeld bij grote bouwprojecten op een bouwterrein. Deze zijn ruimer dan een sanitairwagen en daarmee geschikt om te combineren met een douchegelegenheid en ruimte voor een wasmachine of een droger.

Aanbod

Naast de sanitair unit biedt Harmsen nog een aantal andere producten aan op de website. Het gaat hierbij om de volgende producten:

  • Schaftwagen
  • Schaftwagen onderdelen
  • Kantoor unit
  • Sanitairwagen
  • Sanitair unit
  • Container specials

Het bedrijf maakt het ook mogelijk om een schaftwagen of unit in te ruilen. Er wordt een eerlijke prijs geboden voor het product waar u van af wilt. Het maakt niet uit of de inruilwagen of -unit in uw bedrijfskleuren gespoten is, wij spuiten dit oer in een neutrale kleur of de kleur van de nieuwe eigenaar.

Er zijn verschillende producten die nieuw of tweedehands worden aangeboden. Harmsen biedt u dus altijd inrichting op basis van maatwerk, een degelijke kwaliteit en een snelle levering. Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod of wilt u een sanitairwagen of sanitair unit op maat laten maken? Neem dan contact op met het bedrijf of stel uw eigen product samen op de website! Uiteraard staat een team experts klaar om u te helpen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn