Ik huurde een wasmachine monteur uit Den Haag in

30 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Onlangs wilde ik graag een wasje draaien en ik weet niet precies wat er gebeurde, maar toen ik na een half uurtje even bij mijn machine ging kijken, zag ik dat de hele bijkeuken blank stond. Dat was natuurlijk niet zoals het hoorde te gaan en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of er misschien iets met de machine aan de hand was. Dat bleek inderdaad het geval te zijn, er kwam namelijk een heel onaangename geur uit de machine en ik had meteen in de gaten dat ik dit zelf niet zou kunnen oplossen. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan zoeken naar een wasmachine monteur in Den Haag. Ik woon namelijk in deze stad en vandaar dat ik hier ook ben gaan zoeken naar een wasmachine monteur in Den Haag. Ik heb meteen de computer even aangezet om te kijken waar ik een wasmachine monteur in Den Haag zou kunnen vinden. Al heel snel kwam ik terecht op de site van Scheltema Witgoedservice. Deze site maakte een heel goede indruk op mij omdat het namelijk heel veel interessante informatie bood over wat zij allemaal voor mij zouden kunnen doen. Ik heb daarom maar eens even contact gelegd met deze wasmachine monteur in Den Haag en ik kreeg te horen dat ze diezelfde dag nog wel bij mij langs zouden kunnen en willen komen. Dat was precies waar ik naar op zoek was en vandaar dat ik die middag niet naar mijn werk ben gegaan. Om half drie stond de wasmachine monteur in Den Haag bij mij op de stoep en ik hem uiteraard meteen binnengelaten. Ik was blij om te merken dat deze man zijn vak uiterst serieus nam en binnen een zeer korte tijd had hij dan ook al in de gaten wat er met mijn machine aan de hand was.

Ik ben zeer tevreden over deze wasmachine monteur uit Den Haag

Toen ik de wasmachine monteur uit Den Haag naar mijn machine liet kijken, had deze wasmachine monteur in Den Haag al heel snel door wat er met mijn apparaat aan de hand was. Het was namelijk zo dat de koolborstels hoognodig aan vervanging toe waren. Dit zei mij eerlijk gezegd niets, maar de monteur verzekerde mij dat dit geen kostbare reparatie zou worden en dat het bovendien ook niet lang hoefde te duren. Hij vertelde mij namelijk dat ze bij hen op de zaak nog nieuwe onderdelen hadden liggen. Dat betekende dus dat ik niet lang hoefde te wachten totdat mijn machine weer kon draaien. De man reed daarom even naar de zaak en heeft daar nieuwe onderdelen gehaald. Binnen drie uur was hij alweer terug en waren de koolborstels in mijn machine gemonteerd. Ik had meteen in de gaten dat mijn machine het weer goed zou doen, want hij klonk ook veel beter toen de man hem even ging testen. Ik ben dus blij dat ik Scheltema Witgoedservice heb ingeschakeld om mij te komen helpen.

Mijn wasmachine draait weer als nooit tevoren!

Ik heb nu al een aantal keren mijn wasmachine gebruikt nadat ik hem door dit bedrijf heb laten repareren en hij werkt als nooit tevoren. Kortom:

  • ik ben dit bedrijf zeer dankbaar
  • ik heb weer een werkende machine voor weinig geld
  • ik ben heel snel geholpen door dit bedrijf

Kijk voor meer informatie over dit bedrijf even op de site Scheltemawitgoedservice.nl. Hier kunt u namelijk meer over dit bedrijf lezen en ook kunt u hier hun contactgegevens vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn