Kerstkaarten drukken

24 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bij Drukwerkdeal kan je voor een scherpe prijs en vanaf een oplage van 10 stuks kerstkaarten drukken. Hiervoor stuur je zelf een ontwerp in of je gebruikt een van de ontwerpen die Drukwerkdeal hiervoor beschikbaar heeft. Of je nou heel creatief bent of niet, je kan hier originele kaarten laten maken waarmee je jouw dierbaren jouw wensen overbrengt. Naast dat je jouw eigen gemaakte creaties kan opsturen, heb je ze ook heel snel in huis. Perfect dus als je te laat bent met kerstkaarten kopen en versturen. Binnen een paar dagen heb jouw bestelling ontvangen. De kerstperiode is een drukke tijd en juist dan is het ideaal dat je online de kerstkaarten kan bestellen. Des te beter als het ook nog als het kaarten zijn die door jou zijn samengesteld. Ze zijn origineel en zijn persoonlijker voor jou om te versturen. Kerstkaarten drukken bij Drukwerkdeal heeft dus uiteenlopende mogelijkheden en het is niet ingewikkeld om te doen. Zonder een eigen ontwerp kies je gewoon voor de ontwerptool in het menu en je selecteert een van de samengestelde opties voor kerstkaarten drukken. Vervolgens kies je een geschikte afbeelding met boodschap en je hebt jouw persoonlijke kaarten gemaakt om dit jaar rond te sturen naar familie en vrienden.

Kerstkaarten drukken met eigen bestanden

Heb je dit jaar een prachtig ontwerp gemaakt die perfect is voor kerstkaarten drukken? Laat dit dan bij Drukwerkdeal uitvoeren. Dankzij hun materialen en druktechnieken zal niemand zelfs opmerken dat jij deze zelf gemaakt hebt. Reden hiervoor is dat ze op professionele wijze bedrukt worden, als ze gewoon gekocht zijn in de winkel. Niets is minder waar. Het prachtige ontwerp en de verdere vormgeving is helemaal door jou samengesteld. Via Drukwerkdeal.nl selecteer jij in het bestelmenu voor kerstkaarten drukken het geschikte formaat. Je hebt de keuze uit de A-formaten A5 en A6, twee vierkante formaten en een rechthoekig formaat. Kaarten zijn veelal te krijgen in een gevouwen vorm of een ongevouwen versie. Bij Drukwerkdeal kan je zelfs kerstkaarten drukken in luikvorm. Deze heeft twee vouwen. De voor- en achterkant zijn voorzien van drie vlakken waar jij jouw prachtige ontwerpen op kan laten bedrukken. Mocht je overlopen van inspiratie, dan kan je daarmee een onvergetelijke kerstkaart maken. Kies vervolgens het papiermateriaal Ice silver metallic of het eenzijdig gestreken sulfaatkarton. Het ice silver metallic is door zijn zilveren glans ideaal voor een sprankelende uitstraling voor jouw kerstkaart. Voor een bescheiden maar kwalitatieve uitstraling dan is het sulfaatkarton perfect. Zeker als je een afwerking mat- of glans laat toevoegen bij de kerstkaarten drukken.

Volg de ontwerpspecificaties

De afwerking is ideaal om jouw ontwerp zo mooi mogelijk uit te laten komen. Alle ontwerpen voor kerstkaarten drukken worden bedrukt met de full color druktechniek. Hierbij worden de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) met elkaar gemengd tot de kleuren van jouw ontwerp. Zorg ervoor dat jouw bestand voldoet aan de eisen van Drukwerkdeal. Deze zijn in een document opgesteld, zodat klanten de ontwerpbestanden op de juiste wijze aanleveren zodat de bedrukking zo correct mogelijk uitgevoerd wordt. In de tab ‘Aanleveren’ staat een informatiesheet met daarin de volgende specificaties:

  • De omzet van de tekst naar contouren/outlines.
  • De aanlevering in CMYK kleuren.
  • De specificaties voor de afloop in het document.
  • De resolutie van de afbeelding.
  • De dikte van de strepen.
  • De minimale lettergrootte.

Lees de specificaties op je gemak door en controleer of jouw ontwerpbestand aansluit bij deze aanlevereisen. Als je deze allemaal opvolgt, dan moet jouw bestand perfect zijn voor de kerstkaarten drukken. In geval van vragen kan je altijd terugvallen op de informatie op de website of de expertise van de klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn