Pokemon kaarten kopen online zonder je kind teleur te stellen

26 november 2018

Posted in Kinderen en Speelgoed

Een belangrijke factor in Pokemon kaarten kopen online is de leeftijd van je kind en of je kind enkel de kaarten verzamelt of er ook mee speelt. Dit kan namelijk een paar items uitsluiten en ervoor zorgen dat je geen nutteloze dingen koopt. Blijf ook weg van loten zoals 100 Pokemon-kaarten met bonus. Deze kaarten zijn opnieuw verpakt, maar eigenlijk zijn het overgebleven kaarten die niemand wil. Zelfs als men beweert dat de loten een EX- of GX-kaart bevatten, zullen het de minst waardevolle kaarten zijn. Pokemon kaarten kopen online is volkomen veilig als je kaarten koopt in de echte verpakking. Bij Spelenmeer.nl kun je er zeker van zijn dat je geen kaarten uit de prullenbak koopt. Bovendien vind je er heel wat nuttige informatie, goed voor jou als ouder en je zoon als trainer. Pokemon kaarten online kopen doe je beter in pakketten. Dit zorgt ervoor dat je kind nooit teleurgesteld is. Tevens kun je losse EX- of GX-kaarten kopen, maar dit is enkel een goed idee als je weet welke kaart je zoon wil. Welke de Pokemon-pakketten zijn, lees je hieronder.

Veilig Pokemon kaarten kopen online

Het is niet makkelijk om je zoon te verrassen met enkel Pokemon-kaarten, tenzij je precies weet welke kaarten hij nodig heeft of weet waar hij zich bevindt in het spel. Als ouder is dit bijna onmogelijk op te volgen. Toch bestaat er een handige tip om je zoon te verrassen zonder hem teleur te stellen: met Pokemon kaarten kopen online in packs, bega je geen vergissing (ook al is het misschien beter om eerst eens te polsen bij je zoon).

  • Pokemon kaarten kopen online in booster pack – Als je niet weet welke set je kind wil hebben, is de nieuwste set altijd de veiligste gok. Je kunt ook een bundel van 4 of 5 pakketten vaak tegen een lagere prijs vinden. Dit garandeert echter geen premium-kaart. Een premium-kaart krijg je normaal bij 7 of 8 booster-packs.
  • Pokemon kaarten kopen online in starter pack – Goed voor jongere spelers die net beginnen. Dit pakket omvat een vooraf gebouwd werkdek en een boek met de spelregels. Deze startpakketten zijn echter niet goed voor ervaren spelers of verzamelaars, want ze bevatten geen premium kaarten en veel standaard energiekaarten.
  • Pokemon kaarten kopen online in blister pack – Deze omvatten 2 tot 3 booster-packs en een promokaart of een pin. Ik beveel deze niet vaak aan, tenzij je weet dat je zoon van pins houdt. De promokaarten in zijn meestal niet erg goed. Als je weet dat je zoon gek is op de Pokemon-pins Pokemon, dan is dit soort pakket ideaal voor hem. De blister packs garanderen echter geen premium-kaart.
  • Pokemon kaarten kopen online in een doos – – Deze zijn geweldig voor jongere kinderen. Ze komen met een EX- of GX-kaart, dus ze zullen niet teleurgesteld zijn als ze verder geen goede kaarten krijgen. Een box set bevat 3 tot 4 booster packs, een jumbo-kaart en soms een pin. Tinnen dozen hebben 4 booster packs en ook een EX- of GX-kaart en wordt geleverd in een verpakking die geweldig is voor het verzamelen van de kaarten van je kind.
  • Pokemon kaarten kopen online kun je verder ook in de vorm van een elite trainer box, grote box sets en booster sets.

Waar kaarten kopen en spelen?

Bij Spelenmeer.nl kun je niet alleen alle bovenstaande pakketten en losse Pokemon kaarten kopen online, je kunt er ook spelen. Regelmatig worden er spelmomenten en toernooien georganiseerd, wat uiteraard ideale gelegenheden kunnen zijn om kaarten te ruilen. Kijk even rond op de site spelenmeer.nl en kom nog meer te weten over het spel en de Pokemon-kaarten!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn