Romantische spa is meer dan goed voor je!

9 januari 2019

Posted in Vrije tijd en Hobby

Een dagje naar een heerlijke en romantische spa. Uitgebreid zwemmen, bijkomen in het bubbelbad, lekker ontspannen in de sauna en een massage mag ook niet ontbreken tijdens deze dag. Ondertussen genieten van het eten en tijd genoeg om bij te kletsen met je gezelschap. Nederlanders gaan graag naar een romantische spa. Ieder jaar groeit het aanbod, maar het aantal bezoekers aan de spa blijft ook stijgen. Mensen gaan graag naar een romantische spa voor ontspanning voor geest, lichaam en het sociale aspect. De huidige maatschappij waarin wij ons bevinden staat in het teken van haast, drukte en stress. Iedereen verwacht veel van zichzelf en van elkaar. Stress is dan ook een logisch gevolg van al deze verplichtingen en verwachtingen. Af en toe een dagje ontspanning voor de geest en het lichaam zal de stress  verminderen. De mentale en fysieke batterij krijgen de gelegenheid om zich wederom op te laten. Daarnaast is onderzoek dat regelmatig een bezoek aan een romantische spa ook helpt voor een hoger concentratievermogen. Het kan je simpelweg nieuwe energie geven. Naast het mentale aspect en de fysieke ontspanning is het ook een erg leuke sociale activiteit. Uitgebreid de tijd nemen om bij te kletsen onder het genot van ontspanning, wie wil dat nou niet? Spa 1001 in Amsterdam biedt al deze voordelen voor een optimale gevoel romantische spa.

Romantische spa in Amsterdam

De Spa 1001 biedt tal van faciliteiten aan en daardoor is de keuze en het aanbod veelzijdig. Naast een bezoek aan de hoofdstad mag een bezoekje aan de romantische spa niet ontbreken. Deze romantische spa kent veel verschillende faciliteiten zoals:

  • Finse sauna.
  • Stoomcabine.
  • Jacuzzi.
  • Warme voetenbaden.
  • Loungeruimten. 

De temperatuur in de Finse sauna ligt tussen de 80 en 120 graden Celsius. Hiermee brengt het gezondheidsvoordelen met zich mee. Het zijn hoge temperaturen, waarmee de huid poriën zullen open gaan en het lichaam kan gaan zweten. Het heeft ook het voordelen voor de bloeddrukregulatie. Na de hoge temperaturen in de Finse sauna kan je lichaam heerlijk afkoelen in de stoomcabine. Daar ligt de temperatuur met 40 tot 60 graden Celsius beduidend lager. Ook hierbij gaat het lichaam zweten en voelt nadien de huid veel zachter aan. Pijnlijke spieren kunnen zich ontspannen en het biedt ook voordelen voor de bloedcirculatie. Daarnaast kun je nog veel meer ontspanning vinden in bijvoorbeeld de jacuzzi, de voetenbaden of de loungeruimten. De jacuzzi is erg aangenaam met 38 graden Celsius.

Arrangementen Spa 1001

Spa 1001 biedt veel arrangementen voor een optimale beleving in de romantische spa. Ze bieden een arrangement, waarin je met je partner optimaal kunt genieten van de romantische spa. Heb je alleen de ochtend vrij? Geen probleem, ook daar is een arrangement op aangepast. Daarnaast zijn er ook nog arrangementen voor een vriendenarrangement van minimaal twee personen en maximaal tien personen. Je kunt ook kiezen voor een spa & party arrangement. Hierbij kun je een (privé) feest organiseren voor minimaal 6 personen tot maximaal 10 personen. Wil je liever een eigen arrangement samen stellen die op maat is voor jouw wensen? Ook dat is mogelijk. Kijk voor het aanbod van de diverse arrangementen op de website van Spa 1001 te bereiken via https://www.spa1001.nl/romantisch-uitje-amsterdam/. Daarbij staan ook de verschillende prijzen vermeld, vind je meer informatie en kun je zelfs online boeken. Heb je eerst nog meer vragen? Neem dan contact op met Spa 1001. Zij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 020 – 334 57 95 of per email via info@spa1001.nl Je kunt ook via de website het contact formulier invullen. Ben jij toe aan een dagje volledige ontspannen? Jij weet nu waar je moet zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn